Co. van Shenzhenkeray Biotech, Ltd

Wij leveren poeder van hoogste kwaliteits het anabole steroïden, oliën, peptides, SARMs, verdovingsmiddelen, mannelijke verhoging en anderen. 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaten
Van goede kwaliteit Injecteerbare Anabole Steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Injecteerbare Anabole Steroïden voor verkoop
Klantenoverzichten
hello vriend dank u want uw reply.the-product zeer goede kwaliteit is en zeer gelukkig met deze aankoop ben, zal ik meer van dit binnenkort kopen.

—— Nico -Australië

Mijn pakket kwam enkel veilig aan aangezien u beloofde, en trenbolone kijkt groot!! hartelijk dank. Ik zal tot meer poeder volgende tijd opdracht geven.

—— Ray -De V.S.

De zeer goede dienst, snel antwoord en altijd waar aan uw zeer prettig woord, koopt ruw poeder in hier, en de kwaliteit is uitstekend!

—— Mat -Spanje

De beste rawsleverancier die ik heb gevonden. Ik verloor veel geld met vroegere leveranciers ik mijn veilig en snelle goederen hier, en ontzagwekkende kwaliteit kan altijd ontvangen

—— Daniel -het UK

Wij blijven doend zaken met u ik verheugen ons op de bouw van een betere sterkere verhouding.

—— Ben

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De toevlucht aan zijn verfijnde technologie, het bedrijf integreert R&D, producerend, werkend en op de markt brengend in een organisch geheel.

   

  Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd

   

   

 • OEM / ODM

   

   

  Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd

 • R & D

  Ons bedrijf investeert grote fonds en hersenen aan R&D-afdeling aan chemische onderzoekboete, biochemisch,

  farmaceutische &its-tussenpersonenproducten die de vraag van de markt ontmoeten. Het onderzoeksteam op hoog niveau, de geavanceerde apparaten en de goede wetenschappelijke atmosfeer verzekeren de kwaliteit van R&D-afdeling. Onze producten bereiken de geavanceerde norm van binnenlandse markt, veel waarvan de internationale norm bereiken.

   

  Het bedrijf totaalvermogen is boven 100 miljoen RMB. Volgens de GMP norm, heeft het bedrijf 10000 m2-installatie uitrustte het geavanceerde materiaal gebouwd. De fabriek heeft een compelete Q.A. & Q.Csystem.We verscheidene reeksen bezitten van efficiënt het analyseren van intructments met hoogte en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Het bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001.We heeft het gezag van de uitvoer en de invoer, fijne chemische producten, biochemische gekregen, farmaceutische & zijn middensteroïden 

  het poeder, wordt additieven voor levensmiddelen door ons bedrijf worden verdeeld verkocht zowel in de binnenlandse als internationale markt en door onze cliënten die hoogst geadviseerd.

   

  Onze Groep heeft een R&D-team van 20, sinds opgericht in 2008, heeft ons bedrijf 40 octrooiproducten ontwikkeld. Ook, hebben wij met succes onze producten in meer dan 20 landen over de hele wereld op de markt gebracht.

   

  Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd

Contactgegevens
Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Sylvia Yang

Tel.: 86-134-1871-0728

Fax: 86-139-2277-1070

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)