Co. van Shenzhenkeray Biotech, Ltd

Wij leveren poeder van hoogste kwaliteits het anabole steroïden, oliën, peptides, SARMs, verdovingsmiddelen, mannelijke verhoging en anderen. 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Certificaten
Van goede kwaliteit Injecteerbare Anabole Steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Injecteerbare Anabole Steroïden voor verkoop
Klantenoverzichten
hello vriend dank u want uw reply.the-product zeer goede kwaliteit is en zeer gelukkig met deze aankoop ben, zal ik meer van dit binnenkort kopen.

—— Nico -Australië

Mijn pakket kwam enkel veilig aan aangezien u beloofde, en trenbolone kijkt groot!! hartelijk dank. Ik zal tot meer poeder volgende tijd opdracht geven.

—— Ray -De V.S.

De zeer goede dienst, snel antwoord en altijd waar aan uw zeer prettig woord, koopt ruw poeder in hier, en de kwaliteit is uitstekend!

—— Mat -Spanje

De beste rawsleverancier die ik heb gevonden. Ik verloor veel geld met vroegere leveranciers ik mijn veilig en snelle goederen hier, en ontzagwekkende kwaliteit kan altijd ontvangen

—— Daniel -het UK

Wij blijven doend zaken met u ik verheugen ons op de bouw van een betere sterkere verhouding.

—— Ben

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd

1 2 3 4
Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : GC
Aantal werknemers : 400~500
Jaarlijkse omzet : 100,000,000-500,000,000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 70% - 80%

Co. van SHENZHEN KERAY BIOTECH, Ltd is een belangrijke fabrikant en leverancier van farmaceutische die tussenpersonen in China, in Shenzhen, de Provincie van Guangdong wordt een gevestigd. Het integreren onderzoek, productie, proces en verkoop, zijn wij gespecialiseerd in de productie van en het uitvoeren van het anabole androgene ruwe poeder van steroïden(aas), prohormones, menselijke de groeipeptides, SARMs, geslachtsversterker, en andere verwante producten.

Het bedrijf heeft grote fonds en hersenen in R&D-afdeling geïnvesteerd om beste onderzoek naar fijne chemisch te maken, biochemisch, farmaceutisch & ontmoet zijn tussenpersonen de vraag van wereldmarkt.

 

Het bedrijf totaalvermogen is boven 100 miljoen RMB. Volgens de GMP norm, heeft het bedrijf 10000 m2-installatie uitrustte het geavanceerde materiaal gebouwd. De fabriek heeft een compelete Q.A. & Q.Csystem.We verscheidene reeksen bezitten van efficiënt het analyseren van intructments met hoogte en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Het bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001.We heeft het gezag van de uitvoer en de invoer, fijne farmaceutische chemische producten gekregen, biochemisch, & wordt zijn middendie steroid poeder, additieven voor levensmiddelen door ons bedrijf worden verdeeld verkocht zowel in de binnenlandse als internationale markt en door onze cliënten hoogst geadviseerd. om de markt te ontwikkelen verder, zijn wij enthousiast o samenwerken met manufactory en de handelsmaatschappij rond de bol om een bloeiende toekomst te maken. Wij bepleiten een ondernemingsidee dat de " Mensen eerst, lood in de ontwikkeling die van wetenschap en technologie, de maatschappij“ dienen, bij het nemen van de weg dat „het Houden van van wetenschap en technologie als huwelijk“, basis op hoog-standaard aandringen, nieuw hoge technologie, - kwaliteit. Wij hebben één bad het high-tech talent ho de chemische industrie leidt, producten, ontwikkelt, al soort professionele en technische persoonlijke rekening voor 30% van het totale aantal bedrijf is zich, toegewijd is aan onderzoek, ontwikkeling, productie van het nieuwe high-tech product, introduceert de producten vernieuwde constant aan de markt. 

Contactgegevens
Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Sylvia Yang

Tel.: 86-134-1871-0728

Fax: 86-139-2277-1070

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)