Co. van Shenzhenkeray Biotech, Ltd

Wij leveren poeder van hoogste kwaliteits het anabole steroïden, oliën, peptides, SARMs, verdovingsmiddelen, mannelijke verhoging en anderen. 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenInjecteerbare Anabole Steroïden

De gezonde Anabole Steroid Injecties Trenaject 150 Trenbolone Enanthate 150mg/ml Parabolan van Bodybuilding

Certificaten
Van goede kwaliteit Injecteerbare Anabole Steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Injecteerbare Anabole Steroïden voor verkoop
Klantenoverzichten
hello vriend dank u want uw reply.the-product zeer goede kwaliteit is en zeer gelukkig met deze aankoop ben, zal ik meer van dit binnenkort kopen.

—— Nico -Australië

Mijn pakket kwam enkel veilig aan aangezien u beloofde, en trenbolone kijkt groot!! hartelijk dank. Ik zal tot meer poeder volgende tijd opdracht geven.

—— Ray -De V.S.

De zeer goede dienst, snel antwoord en altijd waar aan uw zeer prettig woord, koopt ruw poeder in hier, en de kwaliteit is uitstekend!

—— Mat -Spanje

De beste rawsleverancier die ik heb gevonden. Ik verloor veel geld met vroegere leveranciers ik mijn veilig en snelle goederen hier, en ontzagwekkende kwaliteit kan altijd ontvangen

—— Daniel -het UK

Wij blijven doend zaken met u ik verheugen ons op de bouw van een betere sterkere verhouding.

—— Ben

Ik ben online Chatten Nu

De gezonde Anabole Steroid Injecties Trenaject 150 Trenbolone Enanthate 150mg/ml Parabolan van Bodybuilding

China De gezonde Anabole Steroid Injecties Trenaject 150 Trenbolone Enanthate 150mg/ml Parabolan van Bodybuilding leverancier
De gezonde Anabole Steroid Injecties Trenaject 150 Trenbolone Enanthate 150mg/ml Parabolan van Bodybuilding leverancier De gezonde Anabole Steroid Injecties Trenaject 150 Trenbolone Enanthate 150mg/ml Parabolan van Bodybuilding leverancier

Grote Afbeelding :  De gezonde Anabole Steroid Injecties Trenaject 150 Trenbolone Enanthate 150mg/ml Parabolan van Bodybuilding

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: GC
Certificering: KOSHER/ISO9001/SGS
Modelnummer: Trenaject 150

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100ML
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: discrete en veilige pakketten
Levertijd: Na ontvangstbewijs van uw betaling
Betalingscondities: Western Union, Geldgram of T/T
Levering vermogen: 800 L per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Fabrikant: GC Substantie: trenbolone enanthate
Naam van het product: Parabolan, Trenaject 150, Trenbolone Enanthate, Injecteerbare Anabole Steroïden, bodybuilding steroï Specificatie: 150mg/ml
Contactpersoon: Lynn E-mail: beststeroids@chembj.com
klasse: Anabole/Androgene Steroïden

1.  Snel Detail:

 

Injecteerbare Anabole Steroïden Trenaject 150 Trenbolone Enanthate 150mg/ml Parabolan voor Bodybuilding

 

2.  Beschrijving:

 

Trenbolone enanthate is een injecteerbare vorm van sterke anabole hormoontrenbolone. Gezien het gebruik van een enathateester, zal trenbolone een vrij veel identiek versiepatroon aan testosteron enathate tentoonstellen, op voorwaarde dat een piek een paar dagen na injectie, en dan dalende niveaus ruwweg twee daarna weken bevrijdt.
Trenbolone is één van de sterkste vandaag beschikbare steroïden. Het is drie keer ook ruwweg anaboler dan testosteron en zeer machtige androgen. De gebruikers van Trenbolone melden vaak ongelooflijke aanwinsten in sterkte en stevige spiermassa. Trenbolone zet niet in oestrogeen om, daarom zijn de aanwinsten weg van deze steroïden worden gezien mager, de massa die van de kwaliteitsspier. De hoge hoeveelheden androgen werken ook om bepaald „te bewerkstelligen gescheurd“ kijken aan de spieren van de gebruiker.


Hoewel het niet in oestrogeen omzet, handelt trenbolone die een nandrolonederivaat op de progesteronereceptor en kan verwante bijwerkingen wegens deze trek veroorzaken is. Zijn de progesterone bijwerkingen gelijkaardig aan die van estrogenic bijwerkingen en kunnen dingen zoals bloat en gyncomestia omvatten. Wegens dit, zouden de gebruikers van trenbolone kunnen willen nadenken in werking stellend een agent zoals of cabasear bromocripten om mogelijke progesterone verwante bijwerkingen te bestrijden.


Trenbolone is veelzijdige steroïden en kan goed in zowel ophopende als snijdende cycli worden opgenomen. De gebruikers die aan massa kijken kunnen verkiezen om Trenbolone enathate met andere steroïden zoals testosteron en mondeling zoals dianabol te stapelen. De gebruikers die een scherpe cyclus kijken zullen in werking te stellen vaak aan stapeltrenbolone met andere steroïden zoals winstrol en masteron kijken. Het is belangrijk om op te merken dat trenbolone de natuurlijke het testosteronproductie van het lichaam zeer snel zal sluiten, waarbij een postprotocol van de cyclustherapie essentieel wordt gemaakt op de onderbreking van de drug.


De gebruikers verkiezen vaak om testosteron voor een paar weken na trenbolone in werking te stellen om de receptoren van de samenstelling te ontruimen en terugwinning een weinig gemakkelijker te maken te verwezenlijken.

 

3.  Toepassing:

 

Trenbolone is in het bijzonder meer machtig dan testosteron, en heeft een effect dat zo veel zoals drie keer sterk op een milligram voor milligrambasis is. Eveneens kunnen wij verwachten om één of ander niveau van androgene bijwerkingen met gebruik van deze samenstelling te zien. De olieachtige huid, het agressieve gedrag, acne en haarverlies zijn daarom niet ongewoon tijdens een cyclus met deze steroïden. De androgene aard van deze drug maakt tot het natuurlijk een zeer gewaagd punt voor vrouwen te gebruiken, de kans voor virilizationsymptomen uiterst hoog met zulk een machtige androgen.

Trenbolone is ook meer machtig dan testosteron bij het onderdrukken van endogene androgen productie. Dit maakt het feit dat duidelijk het oestrogeen niet de enige beklaagde met negatief terugkoppelt remming is, aangezien hier er geen opbouw van dit hormoon om is hier te rapporteren. Er is nochtans wat activiteit als progestin inherent aan deze samenstelling, aangezien trenbolone een 19 nortestosterone (nandrolone) derivaat is (een kenmerkende trek van deze samenstellingen). Nochtans schijnt het waarschijnlijk dat veel van zijn onderdrukkende aard nog uit zijn krachtige androgen actie stamt. Met het sterke effect heeft trenbolone op endogeen testosteron, natuurlijk wordt het gebruik van een bevorderende drug zoals HCG en/of Clomid/Nolvadex geadviseerd wanneer het besluiten van steroid therapie (een combinatie heeft de voorkeur). Zonder hun gebruik kan het een lange periode vergen van tijd voor het hormonale te hervatten saldo, aangezien de testikels aanvankelijk niet normaal aan de hervatte output van endogene gonadotropins kunnen kunnen antwoorden toe te schrijven aan een geatrofiërde staat. Zij die Trenbolone regelmatig hebben gebruikt zouden het vaak onontbeerlijk om eisen te zijn. Een dagelijkse dosering van 37.5-75 mg is de populairste waaier wanneer het runnen van een cyclus. Terwijl Trenbolone wanneer alleen gebruikt, het over het algemeen werd gecombineerd met andere steroïden voor een nog groter effect vrij machtig is. Tijdens een scherpe fase kon men niet-aromatiseert toevoegen anabool zoals Winstrol of Primobolan. Dergelijke combinaties zullen een een hoger niveaudichtheid en hardheid aan de spier onthullen. Men kon ook met deze drug, met de toevoeging van sterkere samenstellingen zoals Dianabol of Testosteron ophopen. Terwijl de massaaanwinst met zulk een stapel vrij formidabel zou zijn, zou één of ander waterniveaubehoud het waarschijnlijk ook begeleiden. Matig efficiënte anabolics zou dergelijke deca-Durabolin of Equipoise enigszins van een half punt zijn, dat extra sterkte en massa verstrekt maar zonder hetzelfde waterniveau bloat zien wij met gemakkelijker gearomatiseerde steroïden.

 

De gezonde Anabole Steroid Injecties Trenaject 150 Trenbolone Enanthate 150mg/ml Parabolan van Bodybuilding

 

4.Injectable steroïden:

 

INJECTIEvloeistof
Naam Vooraf gemengd Steriel Pijnloos

Winstrol 50

(Stanozolol)

concentratie: 50mg/ml concentratie: 50mg/ml concentratie: 50mg/ml
Deca 200 concentratie: 200mg/ml concentratie: 200mg/ml concentratie: 200mg/ml
Deca 250 concentratie: 250mg/ml concentratie: 250mg/ml concentratie: 250mg/ml
NPP 200 concentratie: 200mg/ml concentratie: 200mg/ml concentratie: 200mg/ml
Nandrolone 200 (Nandrolone Cypionate) concentratie: 200mg/ml concentratie: 200mg/ml concentratie: 200mg/ml

Boldenone 200

(Boldenone Cypionate)

concentratie: 200mg/ml concentratie: 200mg/ml concentratie: 200mg/ml

Boldenone 300

(Boldenone undecylenate)

concentratie: 300mg/ml concentratie: 300mg/ml concentratie: 300mg/ml

Boldenone 400

(Boldenone undecylenate)

concentratie: 400mg/ml concentratie: 400mg/ml concentratie: 400mg/ml

Cypoject 200

(Testosteron Cypionate)

concentratie: 200mg/ml concentratie: 200mg/ml concentratie: 200mg/ml

Cypoject 250

(Testosteron Cypionate)

concentratie: 250mg/ml concentratie: 250mg/ml concentratie: 250mg/ml

Enanject 250

(Testosteron Enanthate)

concentratie: 250mg/ml concentratie: 250mg/ml concentratie: 250mg/ml

Propionat 100 (Testosteron

Propionaat)

concentratie: 100mg/ml concentratie: 100mg/ml concentratie: 100mg/ml
Sustanon 200 testosteronpropionaat 24 mg/ml testosteron phenylpropionate 48 mg/ml testosteron isocaproate 48 mg/ml testosteron decanoate 80 mg/ml testosteronpropionaat 24 mg/ml testosteron phenylpropionate 48 mg/ml testosteron isocaproate 48 mg/ml testosteron decanoate 80 mg/ml testosteronpropionaat 24 mg/ml testosteron phenylpropionate 48 mg/ml testosteron isocaproate 48 mg/ml testosteron decanoate 80 mg/ml
Sustanon 250 concentratie: 250mg/ml concentratie: 250mg/ml concentratie: 250mg/ml
Sustanon 300 concentratie: 300mg/ml concentratie: 300mg/ml concentratie: 300mg/ml
Sustanon 400 concentratie: 400mg/ml concentratie: 400mg/ml concentratie: 400mg/ml
Undecanoate 500 (Testosteron Undecanoate) concentratie: 500mg/ml concentratie: 500mg/ml concentratie: 500mg/ml

Trenabol 100

(Trenbolone-Basis)

concentratie: 100mg/ml concentratie: 100mg/ml concentratie: 100mg/ml

Trenabolic 80

(Trenbolone-Acetaat)

concentratie: 80mg/ml concentratie: 80mg/ml concentratie: 80mg/ml

Trenabolic 100

(Trenbolone-Acetaat)

concentratie: 100mg/ml concentratie: 100mg/ml concentratie: 100mg/ml

Trenabolic 150

(Trenbolone-Acetaat)

concentratie: 150mg/ml concentratie: 150mg/ml concentratie: 150mg/ml

Trenaject 60

(Trenbolone Enanthate)

concentratie: 60mg/ml concentratie: 60mg/ml concentratie: 60mg/ml

Trenaject 100

(Trenbolone Enanthate)

concentratie: 100mg/ml concentratie: 100mg/ml concentratie: 100mg/ml

Trenaject 150

(Trenbolone Enanthate)

concentratie: 150mg/ml concentratie: 150mg/ml concentratie: 150mg/ml

Trenaject 200

(Trenbolone Enanthate)

concentratie: 200mg/ml concentratie: 200mg/ml concentratie: 200mg/ml

Parabolone 50

(Hexahydrobenzy Trenbolone

lcarbonate)

concentratie: 50mg/ml concentratie: 50mg/ml concentratie: 50mg/ml
Masteron 100 (Drostanolone-Propionaat) concentratie: 100mg/ml concentratie: 100mg/ml concentratie: 100mg/ml
Masteron 200 (Drostanolone Enanthate) concentratie: 200mg/ml concentratie: 200mg/ml concentratie: 200mg/ml
Primoject 100 (Methenolone Enanthate) concentratie: 100mg/ml concentratie: 100mg/ml concentratie: 100mg/ml
TMT-Mengsel 375 Het Testosteron Enanthate 125mg/ml van Trenboloneenanthate 125mg/ml Drostanolone Enanthate 125mg/ml Het Testosteron Enanthate 125mg/ml van Trenboloneenanthate 125mg/ml Drostanolone Enanthate 125mg/ml Het Testosteron Enanthate 125mg/ml van Trenboloneenanthate 125mg/ml Drostanolone Enanthate 125mg/ml
TM Mengsel 500 Trenbolone Enanthate 250mg/ml Drostanolone Enanthate 250mg/ml Trenbolone Enanthate 250mg/ml Drostanolone Enanthate 250mg/ml Trenbolone Enanthate 250mg/ml Drostanolone Enanthate 250mg/ml
SUPERTEST 450 mg/ml van het het testosterondecanoate147mg/ml testosteron propionate73mg/ml van de testosteronacetaat 32mg/ml het testosteronphenylpropionate73mg/ml testosteron cypionate125mg/ml van het het testosterondecanoate147mg/ml testosteron propionate73mg/ml van de testosteronacetaat 32mg/ml het testosteronphenylpropionate73mg/ml testosteron cypionate125mg/ml van het het testosterondecanoate147mg/ml testosteron propionate73mg/ml van de testosteronacetaat 32mg/ml het testosteronphenylpropionate73mg/ml testosteron cypionate125mg/ml
Mengsel van 500mg/ml Tren E 250mg/Mast E 250mg Tren E 250mg/Mast E 250mg Tren E 250mg/Mast E 250mg
Mengsel van 400mg/ml Enanthate /Propionate/Cypionate (12:1: 12) Enanthate /Propionate/Cypionate (12:1: 12) Enanthate /Propionate/Cypionate (12:1: 12)
Nandromengeling 350mg/ml Nandrolone Decanoate 200mg+Nandrolone cypionate 100mg+
Nandrolone Phenylpropionate 50mg
Nandrolone Decanoate 200mg+Nandrolone cypionate 100mg+
Nandrolone Phenylpropionate 50mg
Nandrolone Decanoate 200mg+Nandrolone cypionate 100mg+
Nandrolone Phenylpropionate 50mg
 


5.  Ons Concurrentievoordeel:

 

Professionele Vervaardiging: BEPERKT DE TECHNOLOGIEco. VAN HONGKONG YUANCHENG GONGCHUANG,
is legit en professionele farmaceutische een fabrikant gespecialiseerd in steroid hormoonpoeder, steroïden
injecteerbare vloeistoffen, peptides, farmaceutische grondstoffen & zijn tussenpersoon. Onze fabriek is in Nanhu Shouyi
Industrieel District, enkel door de kant van het mooie Zuidenmeer in Wuhan. Ons bedrijf integreert R&D,
het produceren, het werken en marketing in een organisch geheel. Alle producten worden onder geproduceerd
GMP de voorwaarden volgens Standaardverrichtingsprocedure (SOP), niet van kleine ondergrondse laboratoria of zwarte markten, zodat de kwaliteit is gewaarborgd. Wij hebben gezag van de uitvoer en de invoer, en hebben ervaring van de uitvoer meer dan 10 jaar.


Minimumorde: 10-100 is min verpakking van grams.our van elk poeder 10g of 100g, maar één of ander duur poeder kan bij verscheidene gram worden gekocht.


Betalingsmethode: Western Union, Geldgram, T/T.
 
Professionele Levering: Door koerier (EMS, DHL, Fedex, UPS, TNT) heeft de voorkeur, kan de bulkorde negotiated.5-7 werkdagenlevering op geschikte manier zijn. Geen volgen is beschikbaar, kunnen wij u verstrekken het laatst het volgen van onze klanten om geldigheid van levering te controleren als u nodig hebt.


Discreet Inpakkend: Het veilige en professionele vermomde pakket kan worden gewaarborgd.


Overvloed in Voorraad: De meesten van poeder zijn in voorraad. Wij voeren meer dan 1000 kilogram van steroid poeder per maand uit.


Hoog Leveringstarief: Onze goederen verpakking zal geen hormooninformatie bevatten en kan van verschillende gebieden van China worden gestuurd. Momenteel, het tarief van de goedereninklaring dat wij naar Verenigde Staten hebben verzonden en Europa is 99%, aangezien voor Canada, Brazilië van het vrij hoge gebied van het gesp dichte tarief, wij hebben ook een nieuwe manier om door de douane te krijgen. Wij hebben ook volledig beleid aan sommige gebieden opnieuw versturen.


De meer details van ons product, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren!


Website: www.steroidhormonespowder.com
Contactpersoon: Lynn
E-mail: beststeroids@chembj.com
Skype: best.steroids
Telefoon: 852-23866694
Mobiel: 852-53617701

Contactgegevens
Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd

Contactpersoon: silvia.young

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)