Co. van Shenzhenkeray Biotech, Ltd

Wij leveren poeder van hoogste kwaliteits het anabole steroïden, oliën, peptides, SARMs, verdovingsmiddelen, mannelijke verhoging en anderen. 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenPolypeptidehormonen

Van de het Polypeptidegroei van ACVR2B 1mg van het Hormoonmyostatin de Inhibitor ACE 031 voor de Bouw Musclea

Certificaten
Van goede kwaliteit Injecteerbare Anabole Steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Injecteerbare Anabole Steroïden voor verkoop
Klantenoverzichten
hello vriend dank u want uw reply.the-product zeer goede kwaliteit is en zeer gelukkig met deze aankoop ben, zal ik meer van dit binnenkort kopen.

—— Nico -Australië

Mijn pakket kwam enkel veilig aan aangezien u beloofde, en trenbolone kijkt groot!! hartelijk dank. Ik zal tot meer poeder volgende tijd opdracht geven.

—— Ray -De V.S.

De zeer goede dienst, snel antwoord en altijd waar aan uw zeer prettig woord, koopt ruw poeder in hier, en de kwaliteit is uitstekend!

—— Mat -Spanje

De beste rawsleverancier die ik heb gevonden. Ik verloor veel geld met vroegere leveranciers ik mijn veilig en snelle goederen hier, en ontzagwekkende kwaliteit kan altijd ontvangen

—— Daniel -het UK

Wij blijven doend zaken met u ik verheugen ons op de bouw van een betere sterkere verhouding.

—— Ben

Ik ben online Chatten Nu

Van de het Polypeptidegroei van ACVR2B 1mg van het Hormoonmyostatin de Inhibitor ACE 031 voor de Bouw Musclea

China Van de het Polypeptidegroei van ACVR2B 1mg van het Hormoonmyostatin de Inhibitor ACE 031 voor de Bouw Musclea leverancier
Van de het Polypeptidegroei van ACVR2B 1mg van het Hormoonmyostatin de Inhibitor ACE 031 voor de Bouw Musclea leverancier Van de het Polypeptidegroei van ACVR2B 1mg van het Hormoonmyostatin de Inhibitor ACE 031 voor de Bouw Musclea leverancier Van de het Polypeptidegroei van ACVR2B 1mg van het Hormoonmyostatin de Inhibitor ACE 031 voor de Bouw Musclea leverancier

Grote Afbeelding :  Van de het Polypeptidegroei van ACVR2B 1mg van het Hormoonmyostatin de Inhibitor ACE 031 voor de Bouw Musclea

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Keray
Certificering: ISO9001,SGS
Modelnummer: Ace-031

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 flesjes
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Flesjes
Levertijd: binnen 3-7 werkdagen na de betaling
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 5000 flesje/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Ace-031 Analyse: 98%
Toepassing: De spierbouw Handelsmerk: Keray
Contactpersoon: Sylvia Whatspp: +86 13418710728

Ongeveer Ace-031

 

Beschrijving:

 

Eenheid: 1mg/vial, 10vial/kit

Synoniemen: Ace-031, ActRIIb -actRIIb-hFc, ACVR2B, het type IIB van activinreceptor en het menselijke immunoglobulin concept van het gebied van Fc, myostatininhibitor.

Fysieke Verschijning: Steriel Gefiltreerd Wit gevriesdroogd (gevriesdroogd) poeder.
Specificiteit: De aminozuuropeenvolging van recombinante menselijke ActRIIb -actRIIb-hFc is 100% homoloog aan de aminozuuropeenvolging van de menselijke de receptor en immunoglobulin van ActRIIb proteïnen van het gebied van Fc.

Oplosbaarheid: Voeg 1 ml steriele verdunner toe en laat de gevriesdroogde korrel volledig oplossen.
Stabiliteit: De opslag vriesdroogde proteïne bij Gedeelte -20 °C. het product na reconstructie om herhaalde bevriezende/ontdooiende cycli te vermijden. De opnieuw samengestelde proteïne kan bij 4 °C voor een beperkte periode worden opgeslagen. De gevriesdroogde eiwitoverblijfselenstal tot de vervaldatum wanneer opgeslagen bij -20 °C.

 

Ace-031, ook gekend als ACVR2B, is een oplosbare vorm van activintype IIB receptor, die een inhibitor van myostatin en andere natuurlijk - het voorkomen proteïnen is die de spiergroei beperken.  Deze samenstelling werd genetisch ontwikkeld om aan myostatin te binden alvorens het aan zijn receptor kan vastmaken en de spiergroei stoppen.  De twee Biopharma-bedrijven die aan deze samenstelling werkten zijn Acceleron en Graafschap.

 

De ontwikkeling van Ace-031 wordt volledig besproken in het Afleiden van een Ongewenste Proteïne, in de kwestie van April 2011 van Zoektocht, het driemaandelijkse onderzoek van MDA en gezondheidstijdschrift.

 

De bedrijven hopen om Ace-031 te hervatten testend na volledig onderzochte veiligheidskwesties

Acceleron en het Graafschap ronden studies van Ace-031 bij ratten en apen af en zullen de menselijke en dierlijke gegevens analyseren om inzicht van de waargenomen bijwerkingen te verkrijgen. De bedrijven zeggen zij hopen om het testen van Ace-031 in mensen te hervatten nadat deze analyses zijn verkregen en door de V.S. Food and Drug Administration (FDA) en Gezondheid Canada herzien.

 

Acceleron en het Graafschap gaven de volgende verklaring op 21 April uit:

 

„In een inspanning om Duchenne te houden de spierdystrofiegemeenschap, de wens van Acceleron en van het Graafschap informeerden om een update over het statuut van klinisch programma te verstrekken Ace-031. 

 

„Tijdens klinische proeven in gezonde volwassenen en in DMD-jongens, ervoeren sommige deelnemers minder belangrijke neusbloedingen, gom het aftappen, en/of klein uitgezet bloedvat binnen de huid. Deze gebeurtenissen allen losten volledig op beëindiging van behandeling op. 

 

„Zelf, werden de minder belangrijke het aftappen gebeurtenissen en het uitgezette bloedvat niet beschouwd als om een ernstige veiligheidszorg voor studieonderwerpen. 

 

„Nochtans, gebaseerd op overzicht van deze veiligheidsgegevens met FDA en de Gezondheid Canada, heeft Acceleron de studie van A031-03 DMD geëindigd en inschrijving en het doseren in de studie A031-06 van de follow-upuitbreiding opgeschort. 

 

„Acceleron en het Graafschap blijven geëngageerd aan het globale DMD klinische programma en de ontwikkeling van Ace-031. Daarvoor, is het onze bedoeling om nieuwe studies van Ace-031 in DMD te beginnen met aangewezen veiligheid controle na besprekingen met regelgevende agentschappen. 

 

„In de komende maanden, zullen wij updates aan de DMD-gemeenschap.“ op passende wijze verstrekken

 

Van de het Polypeptidegroei van ACVR2B 1mg van het Hormoonmyostatin de Inhibitor ACE 031 voor de Bouw Musclea

 

Wat is Ace-031?


Ace-031 zijn een onderzoeks (experimentele) drug die wordt ontworpen om spiergrootte en sterkte te verhogen door proteïnen te blokkeren die de spiergroei vertragen. Ace-031 zijn een eiwitdrug die door onderhuidse injectie wordt toegediend.

 

Hoe werken Ace-031 aan spier?


De spiergroei wordt geregeld door proteïnen in het lichaam die als schakelaars van "aan" of "uit"-voor spierproductie dienen. Ace-031 kunnen de handelingen door het "uit"-signaal te verminderen dat spierproductie tegenhoudt, dus spieren groter en sterker worden.

 

Waarom zijn Ace-031 die in Duchenne-Spierdystrofie (DMD) worden bestudeerd?


Ace-031 kunnen de spiergroei bevorderen en spierkwaliteit verbeteren, die verlies van spiersterkte en functie kan compenseren toe te schrijven aan op ziekte betrekking hebbende spierschade die in DMD voorkomt. Omdat het op spier handelt, hebben Ace-031 het potentieel om alle DMD-patiënten, ongeacht hun type van dystrophinverandering te behandelen.

 

Wat Ace-031 doet in dierlijke modellen van DMD?


In dierlijke studies, met inbegrip van gezonde dieren en dierlijke modellen van DMD, zijn Ace-031 getoond om de grootte van spieren te verhogen en de hoeveelheid te verminderen het abnormale met littekens bedekken in spier. Ace-031 zijn ook getoond om eiwit te verhogen utrophin, die het gebrek aan dystrophin kan gedeeltelijk goedmaken, dat DMD veroorzaakt. De betekenis van dit effect op utrophin is nog niet gekend.

 

Halveringstijd


De halveringstijd van Ace-031 is 10-15 dagen.

 

 

Naam Specificatie
MGF 2mg/vials, 10 flesjes/doos 
PINmgf 2mg/vials, 10 flesjes/doos    
Cjc-1295 met DAC 2mg/vials, 10 flesjes/doos    
Cjc-1295 zonder DAC 2mg/vials, 10 flesjes/doos    
PT-141 10mg/vials, 10 flesjes/doos    
MT-1 10mg/vials, 10 flesjes/doos   
MT-2 10mg/vials, 10 flesjes/doos    
Ghrp-2 5mg/vials, 10 flesjes/doos   
Ghrp-2 10mg/vials, 10 flesjes/doos   
Ghrp-6 5mg/vials, 10 flesjes/doos   
Ghrp-6 10mg/vials, 10 flesjes/doos   
Ipamorelin 2mg/vials, 10 flesjes/doos   
Hexarelin 2mg/vials, 10 flesjes/doos  
Sermorelin 2mg/vials, 10 flesjes/doos  
Oxytocin 2mg/vials, 10 flesjes/doos   
TB500 2mg/vials, 10 flesjes/doos  
pentadecapeptide BPC 157 2mg/vials, 10 flesjes/doos   
HGH 176-191 2mg/vials, 10 flesjes/doos   
Triptorelin 2mg/vials, 10 flesjes/doos   
Tesamorelin 2mg/vials, 10 flesjes/doos   
Gonadorelin 2mg/vials, 10 flesjes/doos   
Gonadorelin 10mg/vials, 10 flesjes/doos   
DSIP  2mg/vials, 10 flesjes/doos  
Selank 5mg/vials, 10 flesjes/doos  
ACE 031 1mg/vials, 10 flesjes/doos
FOLLISTATIN 314 1mg/vials, 10 flesjes/doos
Gdf-8 1mg/vials, 10 flesjes/doos
FOLLISTATIN 344 1mg/vials, 10 flesjes/doos

 

 

Van de het Polypeptidegroei van ACVR2B 1mg van het Hormoonmyostatin de Inhibitor ACE 031 voor de Bouw Musclea

Contactgegevens
Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd

Contactpersoon: silvia.young

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)