Co. van Shenzhenkeray Biotech, Ltd

Wij leveren poeder van hoogste kwaliteits het anabole steroïden, oliën, peptides, SARMs, verdovingsmiddelen, mannelijke verhoging en anderen. 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Productenfarmaceutische grondstoffen

Farmaceutische de Steroïdenhcl CAS 16595-80-5 van Levamisole van het Levamisolewaterstofchloride

Certificaten
Van goede kwaliteit Injecteerbare Anabole Steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Injecteerbare Anabole Steroïden voor verkoop
Klantenoverzichten
hello vriend dank u want uw reply.the-product zeer goede kwaliteit is en zeer gelukkig met deze aankoop ben, zal ik meer van dit binnenkort kopen.

—— Nico -Australië

Mijn pakket kwam enkel veilig aan aangezien u beloofde, en trenbolone kijkt groot!! hartelijk dank. Ik zal tot meer poeder volgende tijd opdracht geven.

—— Ray -De V.S.

De zeer goede dienst, snel antwoord en altijd waar aan uw zeer prettig woord, koopt ruw poeder in hier, en de kwaliteit is uitstekend!

—— Mat -Spanje

De beste rawsleverancier die ik heb gevonden. Ik verloor veel geld met vroegere leveranciers ik mijn veilig en snelle goederen hier, en ontzagwekkende kwaliteit kan altijd ontvangen

—— Daniel -het UK

Wij blijven doend zaken met u ik verheugen ons op de bouw van een betere sterkere verhouding.

—— Ben

Ik ben online Chatten Nu

Farmaceutische de Steroïdenhcl CAS 16595-80-5 van Levamisole van het Levamisolewaterstofchloride

China Farmaceutische de Steroïdenhcl CAS 16595-80-5 van Levamisole van het Levamisolewaterstofchloride leverancier
Farmaceutische de Steroïdenhcl CAS 16595-80-5 van Levamisole van het Levamisolewaterstofchloride leverancier Farmaceutische de Steroïdenhcl CAS 16595-80-5 van Levamisole van het Levamisolewaterstofchloride leverancier Farmaceutische de Steroïdenhcl CAS 16595-80-5 van Levamisole van het Levamisolewaterstofchloride leverancier

Grote Afbeelding :  Farmaceutische de Steroïdenhcl CAS 16595-80-5 van Levamisole van het Levamisolewaterstofchloride

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Keray
Certificering: ISO9001,KOSHER,SGS
Modelnummer: 16595-80-5

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Pls send inquiries
Verpakking Details: 1L/bottle, 25kg/drum of als uw vereisten
Levertijd: in 3-7 werkdagen na de betaling van orde
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 1000 KG/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Levamisolewaterstofchloride Andere Naam: Levamisolehcl; Levamisolewaterstofchloride; (-) - 2, 3, 5, 6-Tetrahydro-6-phenylimidazo [2, 1B] thia
CAS-nummer: 16595-80-5 EINECS: 240-654-6
Moleculaire Formule: C11H12N2S·ClH Molecuulgewicht: 240.757
Analyse: 99% Smeltpunt: 226-231℃
In water oplosbaar: 210 g/L (20℃) Verschijning: Wit kristallijn poeder
Pakket: 25kg/drum

Levamisolewaterstofchloride/Levamisole-HCL CAS 16595-80-5 Farmaceutische Grondstoffen als Wormverdrijvende Agent
 
Snelle Details:

Productnaam: Levamisole hydrochlorideAnother naam: (-) - 2, 3, 5, 6-Tetrahydro-6-phenylimidazo [2,1-B] thiazole hydrochlorideMolecular formule: C11H12N2S.HClMolecular gewicht: 240.75CAS nr.: 16595-80-5Molecular Structuur:Farmaceutische de Steroïdenhcl CAS 16595-80-5 van Levamisole van het LevamisolewaterstofchlorideVerschijning: witte kristallijne powderUse: insectifuge drugStandard: BP/USP/CPPackage: 25KG/Drum

Specificaties:
 

Productnaam

Levamisolewaterstofchloride

Moleculaire Formule

C11H13ClN2S 

Molecuulgewicht

240.75 

Moleculaire Structuur

Levamisolehcl Wormverdrijvende Agent in het Waterstofchloride Ruwe Madicine van Veelevamisole

EINECS240-654-6

Toepassing

Het Levamisolewaterstofchloride (Levamisole-HCL), is een wormverdrijvende die (anti-worm) agent algemeen in groot vee zoals vee, varkens en schapen wordt gebruikt.

Wat is Levamisole-Waterstofchloride?

Het Levamisolewaterstofchloride (Levamisole-HCL), is een wormverdrijvende die (anti-worm) agent algemeen in groot vee zoals vee, varkens en schapen wordt gebruikt. In 1971 werd het gevonden om immunostimulatory eigenschappen te hebben en het onderzoek van zijn gebruik in mensen begon zich uit te breiden. Momenteel, Levamisole-wordt HCL gebruikt in mensen voor ziekten met betrekking tot onevenwichtigheid in de verordening van immune reacties of deficiënties van het immuunsysteem, met inbegrip van auto-immune ziekten, chronische en terugkomende ziekten, chronische besmettingen en kanker. Het heeft gunstige gevolgen voor de mechanismen van de gastheerdefensie en herstelt gedeprimeerde immune reacties in dieren en mensen.  Een ander interessant gebruik van levamisole in mensen is als behandeling voor gemeenschappelijke wratten. 
 
Het nieuws van zijn wormverdrijvende doeltreffendheid en immuunsysteemvoordelen is jarenlang gekend onder aquatische knutselaars. Het probleem nochtans, is dat er niet veel op de manier van definitieve informatie over zijn gebruik en toepassing in de hobby zijn. De anecdotische rekeningen van hoe het voor die ‚buiten de doos‘ aquarists heeft gewerkt die eerst zijn gebruik met vissen braved, en rekeningen van persoonlijke ervaring met Levamisole in individuele aquariums zijn nuttig, maar de ‚uw afstand in mijlen kan‘ factor variëren is immens. Word over zijn nut in het behandelen van interne parasieten in de siervissenhandel heeft uitgespreid, maar de informatie betreffende zijn gebruik is beperkt en soms strijdig zijnd. Van de informatie die ik tot zover heb gevonden, Levamisole-HCL veilig en efficiënt is om in aquariums te gebruiken tegen vele interne parasieten, vooral draadwormen, wanneer gebruikt in aangewezen dosering. Het berokkent niet de bio-filter, de installaties, de ongewervelden of uninfected vissen. Als toegevoegd voordeel, voert het de immune bekwaamheid van vissen, mensen, grote dieren, vogels en sommige reptielen op.
 
Dit artikel hoopt zich te verenigen welke wetenschappelijke informatie beschikbaar is, een bos van individuele rekeningen, past wat gezond verstand toe, en bracht in één plaats een nuttige gids samen aan het gebruik van Levamisole voor het behandelen van aquariumvissen. 
 

Waarom zou iedereen een vee/een varken/een schaap DE -DE-wormer in een vissentank gebruiken?

Wilt u waarom weten?
 
De interne parasieten die effectief door levamisole kunnen worden behandeld zijn endemisch. Zij zijn overal. De vissen zijn ook vatbaar voor deze parasieten. Aangezien de parasieten zijn wat wij proberen om van onze vissen te elimineren, hebben wij een medicijn nodig dat wordt ontworpen om die parasieten te beïnvloeden.
Moet het medicijn voor ‚vissen slechts‘ gebruik worden geëtiketteerd? Niet als u weet wat het medicijn van wordt samengesteld is, of het om het even welke chemische producten of additieven bevat die voor vissen schadelijk zouden zijn, als het in water zal werken, hoe het werkt, en wat de mogelijke bijwerkingen die kunnen zijn. Vele geneesmiddelen die in ‚vissen slechts‘ voorbereidingen worden gebruikt worden ook gebruikt in mensen en dieren.
Medicijnen als:

  • Neomycine

  • Kanamycin

  • Erythromycin

  • Magnesiumsulfaat

Hoe Levamisole-werkt HCL?

Hoe Levamisole-werkt HCL als antiparasitic agent?
 
Levamisolehcl wordt geabsorbeerd door de darm, kan ook door de huid worden geabsorbeerd en door het lichaam verdeeld. Levamisole beïnvloedt de neurotransmitters en verlamt de worm (spastische verlamming). De vis gaat dan de inactieve wormen over. Het goede grint zuigen wordt geadviseerd na behandeling om verlamd (maar leef nog) te verwijderen wormen.  Het is niet ovicidal, wat betekent het reeds aanwezige geen eieren zal beïnvloeden, maar het zal het larvale stadium van de worm beïnvloeden. Om volledige uitroeiing van de parasiet te verzekeren behandel opnieuw nadat blijvend eieren hebben uitgebroed.
 
Hoe Levamisole-werkt HCL als immunomodulator?
 
Het mechanisme van actie voor zijn immunostimulating gevolgen wordt niet goed begrepen. Men gelooft dat het cell-mediated immune functie in rand t-Lymfocyten herstelt en fagocytose door monocytes bevordert. De drug schijnt om gedeprimeerde immune functie eerder dan te herstellen om reactie op niveaus boven het normale te bevorderen. Er zijn massa's medische studies die met zijn gebruik in mensen en dieren, het doel worden gedaan die begrip van zijn immunomodulating mechanisme te bereiken zijn. Het mechanisme zal, met tijd worden bepaald. Nochtans, op het tijdstip van het schrijven van dit artikel, is er geen volledig antwoord aan deze vraag. Voor ons, is het genoeg om te weten dat het immune functie in vissen bevordert die aan wegens parasieten of ziekte lijden.
 
Wat als I-overdosis mijn vissen?
 
LD-50 (de dodelijke dosis een samenstelling voor 50% van blootgestelde dieren) van levamisole zijn 250 mg/l per 24 uren.  Dit niveau van dosering is veel hoger dan dat die voor gebruik in een zoetwaterdiebad wordt voorgeschreven (de methode in onze vissentanks wordt gebruikt). Slechts zal de extreme overdosering met dit medicijn in dood aan uw vissen resulteren. Weinig rekeningen van ongunstige bijwerkingen in aquariums zijn genoteerd zelfs met veel hoger dan momenteel het toegelaten aangewezen doseren. 
 
Hoe lang het in mijn vissen zal blijven en hoe krijg ik het uit mijn tank? 
 
Levamisolehcl wordt snel geabsorbeerd in het spijsverteringssysteem. Minder dan 6% van het medicijn wordt afgescheiden onveranderd in de urine en de faecaliën. De halveringstijden voor verscheidene species zijn geregistreerd:
 
Vee: 4 - 6 uren
Varkens: 3.5 - 6,8 u
Honden:   1.8 - 4 uren
Ik heb van geen studies kunnen de plaats bepalen die de halveringstijd van Levamisole-HCL in vissen bepalen. Als u van om het even welk kent, te posten gelieve een commentaar aan dit artikel.  
 
De absorptie is systemisch binnen 3 - 4 uren. Binnen drie dagen zal 70% van het medicijn van de vissen via zijn excretiesysteem zijn gegaan. De overgrote meerderheid van de samenstelling zal gemetaboliseerd zijn door uw vissen. De rest kan door waterveranderingen en/of het toevoegen van geactiveerde houtskool aan uw filtratiesysteem worden verwijderd. 
 
Verpakking & Levering

  1. Voldoende voorraad, zodat kunnen wij levering onmiddellijk bij de eigenlijke dag wanneer de Verfijnde betaling ontvang en de professionele logistische agent heeft grote ervaring om u goed te dienen.
  2. Goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team. De snelle en discrete verzending zou voor Gewaarborgde douanepas kunnen worden geschikt.
  3. De verpakkingsbeelden en het vastspijkeren de code worden verstrekt binnen 24hours na het ontvangen van de betaling. De bijgewerkte het volgen informatie zal elke andere dag worden verstrekt.
  4. De naverkoopdienst: Om het even welke vragen of problemen na het ontvangen van het product, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. De problemen onmiddellijk worden opgelost.

Sleutelwoorden:
 
Levamisolehcl
Levamisolewaterstofchloride
Wormverdrijvende Agent
Wormverdrijvende (anti-worm) agent
Farmaceutische Grondstof
(-) - 2, 3, 5, 6-Tetrahydro-6-phenylimidazo [2, 1B] thiazole waterstofchloride
 
Als u meer onderzoeken of vragen hebt, pls voel vrij om me te contacteren.
 
Farmaceutische de Steroïdenhcl CAS 16595-80-5 van Levamisole van het Levamisolewaterstofchloride
 
 

Contactgegevens
Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd

Contactpersoon: silvia.young

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)