Co. van Shenzhenkeray Biotech, Ltd

Wij leveren poeder van hoogste kwaliteits het anabole steroïden, oliën, peptides, SARMs, verdovingsmiddelen, mannelijke verhoging en anderen. 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Productenanti-veroudert steroïden

Het zuivere Hormoon die van de ghrp-2 5mg/10mg-anti-Veroudert Steroïdengroei Peptide vrijgeven

Certificaten
Van goede kwaliteit Injecteerbare Anabole Steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Injecteerbare Anabole Steroïden voor verkoop
Klantenoverzichten
hello vriend dank u want uw reply.the-product zeer goede kwaliteit is en zeer gelukkig met deze aankoop ben, zal ik meer van dit binnenkort kopen.

—— Nico -Australië

Mijn pakket kwam enkel veilig aan aangezien u beloofde, en trenbolone kijkt groot!! hartelijk dank. Ik zal tot meer poeder volgende tijd opdracht geven.

—— Ray -De V.S.

De zeer goede dienst, snel antwoord en altijd waar aan uw zeer prettig woord, koopt ruw poeder in hier, en de kwaliteit is uitstekend!

—— Mat -Spanje

De beste rawsleverancier die ik heb gevonden. Ik verloor veel geld met vroegere leveranciers ik mijn veilig en snelle goederen hier, en ontzagwekkende kwaliteit kan altijd ontvangen

—— Daniel -het UK

Wij blijven doend zaken met u ik verheugen ons op de bouw van een betere sterkere verhouding.

—— Ben

Ik ben online Chatten Nu

Het zuivere Hormoon die van de ghrp-2 5mg/10mg-anti-Veroudert Steroïdengroei Peptide vrijgeven

China Het zuivere Hormoon die van de ghrp-2 5mg/10mg-anti-Veroudert Steroïdengroei Peptide vrijgeven leverancier
Het zuivere Hormoon die van de ghrp-2 5mg/10mg-anti-Veroudert Steroïdengroei Peptide vrijgeven leverancier Het zuivere Hormoon die van de ghrp-2 5mg/10mg-anti-Veroudert Steroïdengroei Peptide vrijgeven leverancier Het zuivere Hormoon die van de ghrp-2 5mg/10mg-anti-Veroudert Steroïdengroei Peptide vrijgeven leverancier

Grote Afbeelding :  Het zuivere Hormoon die van de ghrp-2 5mg/10mg-anti-Veroudert Steroïdengroei Peptide vrijgeven

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Keray
Certificering: ISO9001,ISO14000
Modelnummer: 158861-67-7

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50 flesjes
Prijs: nagotiable
Verpakking Details: foliezak of doos
Levertijd: 3-7 werkdagen na de betaling van orde
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 100000 flesjes
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Ghrp-2 Alias: GHRH ghrp-2 peptides Zuiver de Groeihormoon Secretagogue
Zuiverheid: 99.35% (HPLC) CAS-nummer: 158861-67-7
Fysische toestand: gevriesdroogd poeder oplosbaarheid: Oplosbare stof in water of 1% azijnzuur
opeenvolging: H-D-Ala-D-2-Nal-Ala-Trp-D-Phe-Lys-NH2

Ghrp-2 Peptide is een synthetisch ghrelinanalogon. Als ghrelin, bevordert het versie van endogeen de groeihormoon van somatotropes in voorafgaande slijmachtig; ook als ghrelin, is het synergistic met het endogene bevrijden-hormoon (GHRH) van het de groeihormoon evenals met synthetische GHRH-analogons zoals Sermorelin of GRF (1-29). Koop ghrp-2 van hoogte - kwaliteit slechts bij Superieure Peptide.
 
 

Productnaam:

Ghrp-2

 Eenheidsgrootte:

5 mg/vial
10 mg/vial

 CAS NR.:

158861-67-7

 Synoniemen:

Ghrp-2 acetaat, de Groeihormoon die peptide 2 vrijgeven

 Opeenvolging:

H-D-Ala-D-2-Nal-Ala-Trp-D-Phe-Lys-NH2

 Zuiverheid:

99.35% (HPLC)

 Fysische toestand:

Gevriesdroogd Poeder

 Oplosbaarheid:

Oplosbare stof in water of het azijnzuur van 1%

 Opslag:

Gevriesdroogde peptides hoewel stabiel bij kamertemperatuur 3 maanden, moeten=zouden= worden opgeslagen gedroogd onder -18°C. Op reconstructie van peptide zou het bij 4°C tussen 2-21 dagen en voor toekomstig gebruik onder -18°C. moeten worden opgeslagen.

 
 
GHRPs is een kleine familie van peptides bij slijmachtig handelen en de hypothalamus die de Groeihormoon (GH) door de activering van specifiek, G vrij te geven eiwit-gekoppelde receptor.
 
Zij werden ontdekt 20 jaar geleden als synthetische afgeleide metenkephalin- oligopeptides (het Synthetische weefsel leidde aminozuren af). Hoewel het geen structurele homologie met de Groeihormoon Vrijgevend Hormoon (GHRH) heeft, in klinische studies ghrp-2 toonde actie betreffende slijmachtig aan om Menselijk de Groeihormoon (HGH) vrij te geven. De gelijkaardige resultaten waren efficiënt toen ghrp-2 beheerde sublingual waren. De klinische studies toonden meest machtige GHRP zijnd hexapeptide ghrp-2.
 
Het de groeihormoon die Peptide 2 (GHRP2) vrijgeven bevordert wezenlijk de verhoogde natuurlijke productie van de slijmachtige klier van het eigen endogene menselijke de groeihormoon (HGH) van het lichaam. Deze therapie bestaat uit het dagelijkse periodieke sub-lingual doseren. Het de groeihormoon die peptide 2, GHRP2 vrijgeven heeft getoond op het is om niveaus krachtig te verhogen igf-1, en nog de grotere resultaten wanneer gebruikt met de Groeihormoon Vrijgevend Hormoon (GHRH) voorkwamen waaraan ook de slijmachtige klier bevordert om verhoogde natuurlijke afscheiding van menselijk de groeihormoon te veroorzaken. Dit voert ook ook de hypothalamusfunctie op.
 
De resultaten van de klinische die studies in het Dagboek van Endocrinologie en Metabolisme in 1997 voor GHRP2 - aangetoond worden gepubliceerd dat een medisch gecontroleerde, voorgeschreven en beheerde therapie de niveaus van het de groeihormoon in volwassenen en kinderen verhoogde, die de deficiëntie van het de groeihormoon GHRP2_07 hebben.
 
De verhoging van het de groeihormoon van het lichaam via opgeheven die niveaus igf-1 door de slijmachtige klier in antwoord op GHRP2-therapie worden veroorzaakt - heeft een anabool effect op de weefsels van het hieronder geïdentificeerde lichaam en andere voordelen
 
Veelgestelde vragen
 
Q: Waarom gebruik GHRP2 in plaats van de Groeihormoon?
 
A: Dit kan alleen of als toevoegsel aan HGH-therapie worden gebruikt. Beide methodes zullen robuuste resultaten opleveren. Het synergisme van het gebruiken van GHRP2 met injecteerbaar de groeihormoon is dat het uw eigen natuurlijke productie om toestaat te blijven en verbouwing samen met het gebruik van injecteerbaar de groeihormoon. GHRP2 het werk zeer aangaande het is ook.
 
Q: Ik heb mondeling gebruikend de groeihormoon vernomen en op deze wijze veel geloof van zijn toepassing niet gehad. Kunt u over dit verklaren?
 
A: Het de groeihormoon heeft een korte halveringstijd en ondoeltreffende wanneer toegepast, mondeling geslikt en overgegaan in de maaglandstreek gemaakt. Dan moet het door de lever overgaan wanneer mondeling toegepast. Vandaar dat wordt HGH effectief beheerd door onderhuidse injecties. Omgekeerd, mondelinge mucosal de geneeskundelevering van GHRP2 d.w.z.: sublingual/intranasal zoals aangetoond in klinische studies, is een efficiënte alternatieve methode van de systemische levering van geneeskunde/supplement die niet alleen indrukwekkende resultaten aanbieden - maar verscheidene voordelen over zowel injecteerbare als darm- methodes.
 
Omdat mondelinge mucosa hoogst vascularised, medi-suppliments die door mondelinge mucosa direct worden geabsorbeerd ingaat de systemische omloop is, die het maagdarmkanaal en het eerste pasmetabolisme in de lever mijden. Voor sommige supplementen en drugs, resulteert dit in snel begin van actie via een comfortabelere en geschikte leveringsroute dan de intraveneuze route. Niet kunnen alle medicijnen, echter, door mondelinge mucosa wegens de kenmerken van mondelinge mucosa en de fysico-chemische eigenschappen van het supplement worden beheerd.
 
GHRP2 kan geleverde sublingual zijn en is de aangewezen methode van toepassing - en in een peer review klinische studie van de Afdeling van Pediatrie bij de Universiteit van Arkansas voor Medische die Wetenschappen, in het Dagboek van Endocrinologie en Metabolisme in 1995 wordt gepubliceerd, de „Alle 15 kinderen hadden een significante reactie van GH op 15 pg/kg-dosis. De intranasal /mucosa-levering werd goed getolereerd.“
 
GHRP2 volwassen therapievoordelen
 
- Verbeter geslachtsaandrijving en wens door stimulatie van hypothalamus
- Vermindert buikvet door lipolysis
- Verhogingenenergie en vitaliteit
- Verbetert huidelasticiteit, die rimpels bevrijden
- Verhogingenduurzaamheid
- Versnelt het helen van wonden of chirurgie
- Versterkt het hart
- Verbetert het immuunsysteem
- Stijgingen igf-1 productie, langs zo veel zoals 50% in eerste week
- Verbetert slaapkwaliteit
- Verhoogt calciumbehoud, versterkt en verhoogt de mineralisering van been, beendichtheid
- Verhogingen eiwitsynthese,
- Verbetert zicht en visie
- Vermindert leverbegrijpen van glucose, een effect dat zich dat van insuline verzet
- Bevordert leverglucogenesis
- Draagt tot onderhoud en functie van alvleesklier- eilandjes bij
 
GHRP2 het de groeihormoon die peptide2-therapie vrijgeven wordt overwogen één van een paar medische middelen om de gevolgen om te keren van het verouderen in volwassenen ontoereikend in de groeihormoon. Dit is wegens de voordelen als gevolg van de verhoogde stimulatie en de afscheiding van menselijk de groeihormoon door de slijmachtige klierhypothalamus, as HPA.
 
Voor meer informatie, gelieve Sylvia te contacteren!
E-mail: silvia.young@outlook.com
Telefoon: +86 13418710728
Whatsapp/Skype: +86 13418710728.
 

Contactgegevens
Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd

Contactpersoon: silvia.young

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)