Co. van Shenzhenkeray Biotech, Ltd

Wij leveren poeder van hoogste kwaliteits het anabole steroïden, oliën, peptides, SARMs, verdovingsmiddelen, mannelijke verhoging en anderen. 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenBouw van de spier steroïden

Peptide Hexapeptide van CAS 87616-84-0 van ghrp-6 5mg 10mg Spier de Bouwsteroïden

Certificaten
Van goede kwaliteit Injecteerbare Anabole Steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Injecteerbare Anabole Steroïden voor verkoop
Klantenoverzichten
hello vriend dank u want uw reply.the-product zeer goede kwaliteit is en zeer gelukkig met deze aankoop ben, zal ik meer van dit binnenkort kopen.

—— Nico -Australië

Mijn pakket kwam enkel veilig aan aangezien u beloofde, en trenbolone kijkt groot!! hartelijk dank. Ik zal tot meer poeder volgende tijd opdracht geven.

—— Ray -De V.S.

De zeer goede dienst, snel antwoord en altijd waar aan uw zeer prettig woord, koopt ruw poeder in hier, en de kwaliteit is uitstekend!

—— Mat -Spanje

De beste rawsleverancier die ik heb gevonden. Ik verloor veel geld met vroegere leveranciers ik mijn veilig en snelle goederen hier, en ontzagwekkende kwaliteit kan altijd ontvangen

—— Daniel -het UK

Wij blijven doend zaken met u ik verheugen ons op de bouw van een betere sterkere verhouding.

—— Ben

Ik ben online Chatten Nu

Peptide Hexapeptide van CAS 87616-84-0 van ghrp-6 5mg 10mg Spier de Bouwsteroïden

China Peptide Hexapeptide van CAS 87616-84-0 van ghrp-6 5mg 10mg Spier de Bouwsteroïden leverancier
Peptide Hexapeptide van CAS 87616-84-0 van ghrp-6 5mg 10mg Spier de Bouwsteroïden leverancier Peptide Hexapeptide van CAS 87616-84-0 van ghrp-6 5mg 10mg Spier de Bouwsteroïden leverancier Peptide Hexapeptide van CAS 87616-84-0 van ghrp-6 5mg 10mg Spier de Bouwsteroïden leverancier Peptide Hexapeptide van CAS 87616-84-0 van ghrp-6 5mg 10mg Spier de Bouwsteroïden leverancier

Grote Afbeelding :  Peptide Hexapeptide van CAS 87616-84-0 van ghrp-6 5mg 10mg Spier de Bouwsteroïden

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Keray
Certificering: ISO9001,ISO14000
Modelnummer: 87616-84-0

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50 flesjes
Prijs: Discount Price
Verpakking Details: foliezak of doos
Levertijd: 3-7 werkdagen na de betaling van orde
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T,
Levering vermogen: 100000 flesjes
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Ghrp-6 Alias: Ghrp-6, de Groeihormoon dat hexapeptide, peptides vrijgeven
Zuiverheid: 98.14% CAS-nummer: 87616-84-0
Fysische toestand: gevriesdroogd poeder oplosbaarheid: Oplosbare stof in water of 1% azijnzuur
opeenvolging: H-zijn-D-Trp-Ala-Trp-D-Phe-Lys-NH2

 

 

Ghrp-6 zijn peptide in de familie van de de groeifactor. Het heeft sterk effect op de versie van de Groeihormoon (GH). Koop ghrp-6 van hoogte - kwaliteit slechts bij Superieure Peptide.

Moleculaire Formule:  C46H56N12O6
Molecuulgewicht:  873.01
CAS-Registratieaantal:  87616

 

Productnaam:

Ghrp-6

 Eenheidsgrootte:

5 mg/vial 10mg/vial

 CAS NR.:

87616-84-0

 Synoniemen:

Ghrp-6 acetaat, de Groeihormoon die peptide 6 vrijgeven

 Opeenvolging:

H-zijn-D-Trp-Ala-Trp-D-Phe-Lys-NH2

 Zuiverheid:

≥98% (HPLC)

 Fysische toestand:

Gevriesdroogd Poeder

 Oplosbaarheid:

Oplosbare stof in water of het azijnzuur van 1%

 Opslag:

Gevriesdroogde peptides hoewel stabiel bij kamertemperatuur 3 maanden, moeten=zouden= worden opgeslagen gedroogd onder -18°C. Op reconstructie van peptide zou het bij 4°C tussen 2-21 dagen en voor toekomstig gebruik onder -18°C. moeten worden opgeslagen.

 

 

6-amino-2 [[2 [[(2S) - 2 [[(2S) - 2 [[(2R) - 2 [[(2S) - (3H-imidazol-4) propanoyl 2-amino-3] amino] - 3 (1H-indol-3) propanoyl] amino] propanoyl] amino] - (1H-indol-3) propanoyl 3] amino] - 3-phenyl-propanoyl] amino] hexanamide

Het belangrijkste gebruik van ghrp-6 moet de verhoogde niveaus van GH verstrekken, wat ook in verhoogde niveaus igf-1 resulteert. Dit helpt vet verlies en helpt ook in sommige gevallen spieraanwinst. Over het algemeen, GHRP-wordt het gebruik gekozen als vervanging aan het gebruik van GH, en slechts zelden wordt gecombineerd met GH.

 

De redenen om ghrp-6 over andere GHRP te verkiezen zijn zijn effect op stijgende eetlust (die ook een nadeel) kan zijn, en zijn aangetoonde waarde in het verminderen van ontsteking en het helpen om verwonding, in het bijzonder tendinitis te helen.

 

Wanneer om ghrp-6 te gebruiken

 

Ghrp-6 worden het meest over het algemeen gebruikt voor dezelfde doeleinden dat GH zou kunnen worden gebruikt, maar kan worden gekozen waar een kostenvoordeel goedkeurend ghrp-6 bestaat, is GH niet beschikbaar, of het individu verkiest het idee van het bevorderen van zijn eigen productie van GH aan het inspuiten van GH.

 

Deze doeleinden kunnen verhoogd vet verlies, betere spieraanwinst wanneer gebruikt in combinatie met anabole steroïden, kosmetische verbetering van de huid, en het betere helen van verwonding omvatten.

 

Er is geen behoefte aan cyclusghrp gebruik, en zo daarom kunnen ghrp-6 worden gebruikt wanneer het om om eender welke bovengenoemde redenen nuttig wordt verondersteld te zijn. Nochtans, wanneer het gebruik in plaats van versterking op korte termijn van een steroid cyclus of vet-verliesprogramma aan de gang zijnde is, adviseer ik beperkend dosering tot het minimumeind van de voorgestelde doseringswaaier.

 

Verhoogd effect van het combineren van ghrp-6 met een GHRH

 

Terwijl ghrp-6 grote stijgingen van de productie van GH kunnen veroorzaken wanneer alleen gebruikt, een bepaalde dosis zullen tonen duidelijk meer effect wat peptide van GHRH (de groeihormoon die hormoon vrijgeven) tegelijkertijd wordt genomen. Afwisselend, wanneer het combineren van een GHRH met ghrp-6, slechts over de helft of een derde zijn zo veel ghrp-6 nodig om dezelfde stijging van de productie van GH te verkrijgen.

 

Om deze reden, is het een gemeenschappelijke keus om een GHRH met een GHRP te combineren, maar de uitstekende resultaten worden vaak verkregen zonder dit het doen. Een aangewezen keus van GHRH is Mod. GRF 1-29 (dat ook als cjc-1295 zonder DAC wordt bekend.)

 

Hoe te om ghrp-6 te gebruiken

 

Ghrp-6 worden het meest meestal verstrekt in kleine flesjes van 5 mg, die onder koeling zouden moeten worden opgeslagen. (Het is aanvaardbaar nochtans voor hen om geposte unrefrigerated te zijn.) Het flesje is verdund met een geschikt volume van steriel of bacteriostatisch water. Bijvoorbeeld, zou het flesje met 2,5 ml water kunnen worden verdund, die een oplossing van 2 mg/ml (2000 mcg/mL.) opbrengen Na de watertoevoeging, zal het flesje opnieuw onder koeling worden opgeslagen.

 

Wanneer het doseren, een aangewezen volume zal van het flesje met (typisch) een insulinespuit, volgens de gewenste dosis en de concentratie de voorbereiding worden getrokken. In het bovengenoemde voorbeeld, zou een 100 mcgdosis slechts 0,05 ml vereisen, of „5 IU“ zoals duidelijk op een insulinespuit. Een mcg 300 zou 0,15 ml vereisen, of „15 IU“ zoals duidelijk op een insulinespuit.

 

De injectie kan volgens persoonlijke voorkeur onderhuids, intramusculair, of intraveneus zijn.

 

Het doseren zal doorgaans minstens tweemaal per dag en bij voorkeur 3x/day voor beste effect zijn, dat minstens 30-60 minuten vóór een maaltijd en in een tijd van niet-opgeheven bloedsuiker wordt genomen (met andere woorden, nadat de bloedsuiker tijd om sinds de meest recente maaltijd heeft gehad te vallen.) Het over het algemeen genomen bedrag zal van mcg 50-300 tegelijkertijd zijn. Wanneer het gebruiken van een GHRH samen met ghrp-6, zou doseren tot mcg moeten worden verminderd 50-100 tegelijkertijd.

 

Voor verhoging van de niveaus van GH, verhogen de hogere dosissen binnen de voorgestelde waaier absoluut effect. Met betrekking tot het helen van voordeel, bijvoorbeeld voor tendonitis, volstaat het lage eind van de waaier vaak volledig en het merkbaar grotere effect wordt niet noodzakelijk gezien met verhoogde dosis.

 

Terwijl er geen scherp afgesneden tussen een oplossing van ghrp-6 nog goed zijnd zijn en hebben verlorend kracht met tijd, als algemene richtlijn, zou een flesje binnen een maand moeten worden gebruikt na heeft opnieuw samengesteld. Voorbij dit, zou ik het flesje verwerpen en zou nieuwe beginnen.

 

Farmacologische klasse: Mimetic van ghrelin

 

Ghrp-6 en alle GHRP zijn mimetics van ghrelin, een hormoon dat door cellen van de maag in antwoord op een gevaste voorwaarde wordt geproduceerd, vast het omvatten van memorandum. Ghrelin en van ghrelinmimetics werk door de ghrelinreceptor te activeren, riep ook de receptor van het de groeihormoon secretagogue (GHS-R1a). De opgeheven ghrelinniveaus handelen naar het verhogen van de niveaus van GH met stimulatie van ghrelinreceptoren in slijmachtig.

 

De injectie van ghrp-6 of om het even welke GHRP bevordert hoofdzakelijk de versie van GH op dezelfde manier zoals vasten-veroorzaakte verhoging van ghrelinniveaus. Het effect kan duidelijk groter zijn, nochtans. De Supraphysiologicalniveaus van GH worden gemakkelijk bereikt met het juiste doseren van om het even welke GHRP.

 

Andere activiteiten van ghrelin, en potentieel van ghrp-6

 

Ghrelin heeft vele activiteiten in het lichaam naast het bevorderen van de versie van GH. Het bevordert eetlust, is cardioprotective, kan helpen cellen tegen oxydatieve schade beschermen, kan ontsteking verminderen en het helen bevorderen, en kan vet-brandt in spier bevorderen. Er zijn ook één of ander effect op stijging van cortisol productie via stijging van ACTH, en stijging van prolactin. Nochtans, waar de activiteit van ghrelin met dat vergelijkbaar is die doorgaans tijdens het vasten voorkomt, voert op cortisol uit en prolactin is eveneens vergelijkbaar slechts aan dat ervaren terwijl het vasten.

 

Ghrelin zelf voor zover ik het weet is niet gebruikt als prestaties-verbeterende drug. In tegenstelling, is de ervaring met GHRP vrij uitgebreid. Ghrp-6 in het bijzonder in veel gevallen efficiënt in het behandelen van tendonitis is geweest, die goed kan toe te schrijven zijn aan zijn activiteit bij de ghrelinreceptor.

 

In het algemeen, is het lang een wijdverspreide mening dat het vasten gezonde gevolgen voorbij eenvoudig vet verlies kan in vele gevallen verstrekken. Het is speculatief om te zeggen dat de verhoogde ghrelinniveaus een belangrijke oorzaak van dergelijk effect (als het verlenen van het effect) moeten zijn, maar het is volledig verenigbaar met de wetenschappelijke literatuur dat dergelijke verhoging van ghrelinniveaus gezondheidsvoordelen kan hebben. Het aangewezen-gedoseerde en gecirkelde GHRP-gebruik kan dergelijke voordelen, in het bijzonder met betrekking tot anti-inflammatory en helend effect gedeeltelijk minstens opleveren.

 

Er zijn aanwijzingen in de literatuur van ghrelin handelend om vet-opslag te bevorderen, maar dit schijnt weefsel-specifiek, bijvoorbeeld in de lever te zijn. Bij het bodybuilding, heeft in geen geval zulk effect duidelijk met ghrp-6. In plaats daarvan, zijn ghrp-6 efficiënt als scherpe drug geweest, op voorwaarde dat de voedselopname wordt gecontroleerd.

 

Omdat sommige GHRP zijn even efficiënt als anderen in stijgend GH maar in feite op honger of ACTH stimulatie verschillen, schijnt het waarschijnlijk dat er verschillen in ghrelinreceptoren tussen verschillende weefsels, of verschillen in functie (bijvoorbeeld met cofactoren.) kunnen zijn Dit is de zeer waarschijnlijk verklaring voor ghrp-6 zijnd efficiënt in het bevorderen van honger en het helpen tendinitis helen, terwijl ghrp-2 minder honger bevorderen en minder waarde kunnen hebben voor het helen.

 

Calculeert dalende doeltreffendheid van ghrp-6 in

 

Voor het verhogen van de niveaus van GH, zijn ghrp-6 minder efficiënt in aanwezigheid van de hoge niveaus van de bloedglucose of hoge somatostatin niveaus, die uit hoge niveaus igf-1 voortvloeien. Om deze reden, voor beste effect ghrp-6 zou moeten worden genomen terwijl de bloedsuiker, bijvoorbeeld ongeveer 30-60 minuten vóór een maaltijd vrij laag is. Ghrp-6 zullen effect verminderd hebben als GH door injectie wordt genomen, omdat GH igf-1 verhoogt. Waar het gebruik van GH tot neen meer dan ongeveer 14 IU per week beperkt is, zal gelijktijdig gebruik ghrp-6 waarschijnlijk nog GH enigszins verder verhogen, maar zal als het gebruik van GH groter is dan dit toen waarschijnlijke ghrp-6 injecties klein aan niets naar verder het verhogen van de niveaus van GH doen.

 

De lage schildklierniveaus verminderen ook doeltreffendheid van ghrp-6, en bescheiden verhoogde schildklierniveaus, zoals met mcg 50-200/dag van T4, of mcg van 12.5-50/de dag van T3, kan doeltreffendheid verbeteren. (Als T3 wordt gebruikt, zou de dosering in drie dosissen per dag moeten worden verdeeld.)

 

Ghrp-6 en gynecomastia

 

Terwijl ik betwijfel of gebruik ghrp-6 waarschijnlijk zal gynecomastia (gyno) veroorzaken, kan de verhoging van prolactin van gebruik ghrp-6 voor sommige individuen die reeds gyno hebben, met inbegrip van undetected gyno problematisch zijn die zich tijdens puberteit ontwikkelde. Ipamorelin kan een betere keus van GHRP voor dergelijke individuen zijn.

 

Conclusie

 

Ghrp-6 kunnen wezenlijke stijgingen van de productie van GH effectief verstrekken. Het wordt typisch genomen 2-3 keer per dag door injectie af en toe wanneer de bloedsuiker niet wordt opgeheven. De kosten zijn over het algemeen gematigd. De enige gemeenschappelijke potentiële ongunstige bijwerking is verhoogde honger. De gemeenschappelijke vervangingen omvatten ghrp-2, hexarelin, ipamorelin, of GH zelf. Ghrp-6 kan ook voordelen opleveren geen die GH, via zijn actie bij de ghrelinreceptor in diverse weefsels van het lichaam.

 

Voor meer informatie, gelieve Sylvia te contacteren.
E-mail: silvia.young@outlook.com
Telefoon: +86 13418710728
Whatsapp/Skype: +86 13418710728.

 

Contactgegevens
Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd

Contactpersoon: silvia.young

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)