Co. van Shenzhenkeray Biotech, Ltd

Wij leveren poeder van hoogste kwaliteits het anabole steroïden, oliën, peptides, SARMs, verdovingsmiddelen, mannelijke verhoging en anderen. 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Productende steroïden van het gewichtsverlies

ISO9001 de Steroïdenpeptide GHRP Hexarelin CAS 140703-51-1 van het gewichtsverlies

Certificaten
Van goede kwaliteit Injecteerbare Anabole Steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Injecteerbare Anabole Steroïden voor verkoop
Klantenoverzichten
hello vriend dank u want uw reply.the-product zeer goede kwaliteit is en zeer gelukkig met deze aankoop ben, zal ik meer van dit binnenkort kopen.

—— Nico -Australië

Mijn pakket kwam enkel veilig aan aangezien u beloofde, en trenbolone kijkt groot!! hartelijk dank. Ik zal tot meer poeder volgende tijd opdracht geven.

—— Ray -De V.S.

De zeer goede dienst, snel antwoord en altijd waar aan uw zeer prettig woord, koopt ruw poeder in hier, en de kwaliteit is uitstekend!

—— Mat -Spanje

De beste rawsleverancier die ik heb gevonden. Ik verloor veel geld met vroegere leveranciers ik mijn veilig en snelle goederen hier, en ontzagwekkende kwaliteit kan altijd ontvangen

—— Daniel -het UK

Wij blijven doend zaken met u ik verheugen ons op de bouw van een betere sterkere verhouding.

—— Ben

Ik ben online Chatten Nu

ISO9001 de Steroïdenpeptide GHRP Hexarelin CAS 140703-51-1 van het gewichtsverlies

China ISO9001 de Steroïdenpeptide GHRP Hexarelin CAS 140703-51-1 van het gewichtsverlies leverancier
ISO9001 de Steroïdenpeptide GHRP Hexarelin CAS 140703-51-1 van het gewichtsverlies leverancier ISO9001 de Steroïdenpeptide GHRP Hexarelin CAS 140703-51-1 van het gewichtsverlies leverancier ISO9001 de Steroïdenpeptide GHRP Hexarelin CAS 140703-51-1 van het gewichtsverlies leverancier

Grote Afbeelding :  ISO9001 de Steroïdenpeptide GHRP Hexarelin CAS 140703-51-1 van het gewichtsverlies

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Keray
Certificering: ISO9001,ISO14000
Modelnummer: 140703-51-1

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50 flesjes
Prijs: Discount Price
Verpakking Details: foliezak of doos
Levertijd: 3-7 werkdagen na de betaling van orde
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 100000 flesjes
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Hexarelin Zuiverheid: 99.05%
CAS-nummer: 140703-51-1 Fysische toestand: gevriesdroogd poeder
oplosbaarheid: Oplosbare stof in water of 1% azijnzuur opeenvolging: H-zijn-D-2-me-Trp-Ala-Trp-D-Phe-Lys-NH2
Moleculaire Formule: C47H58N12O6 Molecuulgewicht: 887.04

Specificatie:

Productnaam:

Hexarelin

Eenheidsgrootte:

5 mg / flacon

CAS NR .:

140703-51-1

Synoniemen:

Volgorde:

H-His-D-2-Me-Trp-Ala-Trp-D-Phe-Lys-NH2

Puurheid:

≥98% (HPLC)

Fysieke staat:

Gevriesdroogd poeder

oplosbaarheid:

Oplosbaar in water of 1% azijnzuur

opslag:

Gelyofiliseerde peptiden, hoewel stabiel bij kamertemperatuur gedurende 3 maanden, moeten gedroogd worden bewaard bij -18 ° C. Na reconstitutie van het peptide moet het worden bewaard bij 4 ° C tussen 2-21 dagen en voor toekomstig gebruik onder -18 ° C.

Hexarelin is een ander hexapeptide zoals GHRP-6. Ontkoppel de andere GHRP's die er zijn, Hexarelin is het donkere paard, het zwarte schaap, de underdog die gewoonlijk niet wordt genoemd en vaak over het hoofd werd gezien voor bepaalde kwaliteiten. Dit schromelijk onderschatte peptide moet niet opzij worden geschoven, maar eerder worden onderzocht om de voordelen en bruikbaarheid ervan voor bodybuilders en atleten te begrijpen.

Invoering

Om te beginnen is Hexarelin niet uw gemiddelde GHRP. De structuur van het aminozuur is dat van een hexapeptide waarvan bekend is dat het de afgifte van groeihormoon (GH) bevordert. Het werkingsmechanisme is nog niet volledig begrepen door wetenschappers. Wat we echter weten, is dat hexarelin het vermogen heeft om zowel op de hypofyse als op de hypothalamus te werken. Het is bekend dat het de grootste hoeveelheid GH afgeeft dan enig ander GHRP.

Net als andere peptiden, heeft hexarelin het vermogen om meer productie van natuurlijk groeihormoon te bevorderen, en het zal de productie van het vermogen van het lichaam om GH te produceren niet stoppen. Hexarelin is in onderzoeken aangetoond om botmineraaldichtheid, mitose en meiose, vetverlies, versterking van het bindweefsel en verbeterde huidelasticiteit te verhogen.

Samenvatting

Wat waren de voordelen van Hexarelin?
  • De sterkste puls van een GHRP.
  • Verhoog LBM (vetvrije massa).
  • Hulp bij vetreductie.
  • Verhoog de botdichtheid.
  • Anti-aging eigenschappen geneest de huid.
  • Hart-beschermende eigenschappen waarvan is aangetoond dat ze het hartweefsel genezen.

Voordelen

Interessant is dat de meest verbazingwekkende bevinding met hexarelin het vermogen was om in te werken op cardiale receptoren los van de GH-vrijmakende eigenschappen. Het peptide kan direct helpen bij problemen met cardiovasculaire linkerventrikeldruk, en helpt bij het genezen van littekenweefsel op het hart. Studies over magere en obese laboratoriumratten concludeerden dat terwijl magere ratten beter konden profiteren van de GH-plasmaverhoging beter waren dan de obese ratten (hoe gezonder de rat, hoe meer hexarelin effectief geproduceerd en gebruikt GH), obese ratten zagen niet hetzelfde voordeel . Afzonderlijk van de studies die GH controleerden, ontvingen zowel magere als obese ratten alle cardio-beschermende eigenschappen van hexarelin.

Hoe werkt het?

Wanneer Hexarelin als een subcutane injectie wordt toegediend, activeert het de hypofyse via een puls, net als GHRP-6, en helpt het groeihormoon in het lichaam circuleren. In tegenstelling tot GHRP-6, veroorzaakt het geen honger bijwerkingen. Hexarelin heeft het vermogen om niet alleen het GH-gehalte in het lichaam te verhogen, maar ook om somatostatine te onderdrukken, wat de belangrijkste boosdoener is die voorkomt dat GH wordt vrijgegeven. Dit betekent dat er meer GH in overvloed zal zijn. Bovendien is hexarelin de sterkste beschikbare GHRP, dus gebruikers moeten opmerken dat desensitisatie veel sneller kan optreden dan andere GHRP's. Dit maakt het minder ideaal voor langdurig gebruik, maar met hexarelin's vermogen om gezonde niveaus van IGF-1 en GH te verhogen, kan het perfect werken als een PCT-hulpmiddel voor degenen die afstappen van een synthetische GH / IGF-1-cyclus. De potentie van dit peptide moet niet worden onderschat en het komt met een toename van de cortisolproductie en prolactine. Niets dat in de buurt komt van wat kan worden waargenomen in verhoogde niveaus van steroïde gebruik, maar in vergelijking met andere GHRP's heeft het de sterkste affiniteit om cortisol / prolactine te verhogen.

Dosering en gebruik

Hexarelin wordt geleverd in een gevriesdroogd poeder, net als de andere GHRP-peptiden en de opslag moet op een koele, droge plaats worden gedaan tot ze is gereconstitueerd en in de koelkast is geplaatst. Bacteriostatisch water wordt gebruikt om het poeder te reconstitueren en een insulinespuit is de voorkeursmethode voor het toedienen van subcutane injecties van hexarelin. Gebruikers zullen merken dat 200mcgs de verzadigingsdosis is voor hexarelin en dat na enkele weken gebruik de totale desensibilisatie kan beginnen plaatsvinden. Ook is de incidentele opflakkering van de hypofyse opgemerkt bij doseringen die ver boven verzadigingsdoses liggen. Desensibilisatie kan eenvoudig worden verholpen door een onderbreking van het gebruik van hexerlin voor een paar dagen tot een paar weken. Deze GHRP is de sterkste, en vanwege de desensitisatie factor, geloof ik dat de optimale manier om dit peptide te gebruiken zou zijn om het in lage doses te mengen met andere GHRP's zoals GHRP2, GHRP6 of iPamorelin. Door een lage dosis hexeareline te combineren met een andere GHRP, vergroot u uw vermogen om een ​​grotere puls van groeihormoon uit te zetten. Combineer dit met GHRH's en je hebt een synergetische mix die GH effectiever zal vrijgeven. Voor synthetische HGH-gebruikers kan dit zelfs een haalbare manier zijn om geld te besparen door minder exogeen GH te gebruiken door het te combineren met hexarelin in een GHRP + GHRH-cyclus. Als gevolg hiervan zou het gebruik van hexarelin in dit protocol de maximale afgifte van GH in het lichaam bepalen.

Onze populaire peptiden:

Naam Specificatie
MGF 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
PEG MGF 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
CJC-1295 met DAC 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
CJC-1295 zonder DAC 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
PT-141 10 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
MT-1 10 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
MT-2 10 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
GHRP-2 5 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
GHRP-2 10 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
GHRP-6 5 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
GHRP-6 10 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
Ipamorelin 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
Hexarelin 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
Sermorelin 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
oxytocine 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
TB500 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
pentadecapeptide BPC 157 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
HGH 176-191 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
triptoreline 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
tesamorelin 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
Gonadorelin 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
Gonadorelin 10 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
DSIP 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
Selank 5 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
ACE 031 1 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
FOLLISTATIN 314 1 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
GDF-8 1 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
FOLLISTATIN 344 1 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos

Contactgegevens
Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd

Contactpersoon: silvia.young

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)