Co. van Shenzhenkeray Biotech, Ltd

Wij leveren poeder van hoogste kwaliteits het anabole steroïden, oliën, peptides, SARMs, verdovingsmiddelen, mannelijke verhoging en anderen. 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Productende steroïden van het gewichtsverlies

De groeihormoon die de Steroïden CJC1295 van het Gewichtsverlies zonder DAC vrijgeven

Certificaten
Van goede kwaliteit Injecteerbare Anabole Steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Injecteerbare Anabole Steroïden voor verkoop
Klantenoverzichten
hello vriend dank u want uw reply.the-product zeer goede kwaliteit is en zeer gelukkig met deze aankoop ben, zal ik meer van dit binnenkort kopen.

—— Nico -Australië

Mijn pakket kwam enkel veilig aan aangezien u beloofde, en trenbolone kijkt groot!! hartelijk dank. Ik zal tot meer poeder volgende tijd opdracht geven.

—— Ray -De V.S.

De zeer goede dienst, snel antwoord en altijd waar aan uw zeer prettig woord, koopt ruw poeder in hier, en de kwaliteit is uitstekend!

—— Mat -Spanje

De beste rawsleverancier die ik heb gevonden. Ik verloor veel geld met vroegere leveranciers ik mijn veilig en snelle goederen hier, en ontzagwekkende kwaliteit kan altijd ontvangen

—— Daniel -het UK

Wij blijven doend zaken met u ik verheugen ons op de bouw van een betere sterkere verhouding.

—— Ben

Ik ben online Chatten Nu

De groeihormoon die de Steroïden CJC1295 van het Gewichtsverlies zonder DAC vrijgeven

China De groeihormoon die de Steroïden CJC1295 van het Gewichtsverlies zonder DAC vrijgeven leverancier
De groeihormoon die de Steroïden CJC1295 van het Gewichtsverlies zonder DAC vrijgeven leverancier De groeihormoon die de Steroïden CJC1295 van het Gewichtsverlies zonder DAC vrijgeven leverancier De groeihormoon die de Steroïden CJC1295 van het Gewichtsverlies zonder DAC vrijgeven leverancier

Grote Afbeelding :  De groeihormoon die de Steroïden CJC1295 van het Gewichtsverlies zonder DAC vrijgeven

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Keray
Certificering: ISO9001,ISO14000
Modelnummer: 863288-34-0

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 flesjes
Prijs: Discount Price
Verpakking Details: foliezak of doos
Levertijd: 3-7 werkdagen na de betaling van orde
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 100000 flesjes
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: CJC1295 zonder DAC Zuiverheid: 99.19%
CAS-nummer: 863288-34-0 Fysische toestand: gevriesdroogd poeder
oplosbaarheid: Oplosbare stof in water of 1% azijnzuur opeenvolging: H-Tyr-D-Ala-aspis-Ala-Ile-Phe-Thr-Gln-Ser-Tyr-Arg-Lys-Val-Leu-Ala-Gln-Leu-Ser-Ala-Arg-Lys-Leu-Gln-as
Moleculaire Formule: C152H252N44O42 Molecuulgewicht: 3367.97
Alias: Cjc-1295 zonder DAC, CJC 1295 w/o DAC

Specificatie:

Eenheidsgrootte

2 mg / flacon

Eenheid hoeveelheid

10 flesjes

CAS NO.

863288-34-0

Synoniemen

CJC-1295 zonder DAC, CJC 1295 zonder DAC

Moleculaire formule

C 152 H 252 N 44 O 42

Moleculair gewicht

3367,97

Volgorde

H-Tyr-D-Ala-Asp-Ala-Ile-Phe-Thr-Gln-Ser-Tyr-Arg-Lys-Val-Leu-Ala-Gln-Leu-Ser-Ala-Arg-Lys-Leu-Leu- Gln-Asp-Ile-Leu-Ser-Arg-NH2

Verschijning

Wit poeder

Puurheid

99,19%

Identiteit (ESI-MS)

3367,97 ± 3,0

Bron

Chemische synthese

opslagruimte

Gevriesdroogde CJC-1295 W / O DAC is 90 dagen stabiel bij kamertemperatuur, maar het moet gedurende langere tijd in een diepvriezer onder -8 ° C worden bewaard. Na reconstitutie van CJC-1295 W / O moet DAC gekoeld worden bij een temperatuur van maximaal 36 F.

CJC 1295 zonder DAC is een peptide-hormoon van 30 aminozuren, beter bekend in de gemeenschap als een GHRH (groeihormoon-releasing hormoon). Wat dit in wezen betekent, is dat dit peptide een reeks pulsen afgeeft over een lange tijdsperiode, wat gewoonlijk neerkomt op minder injecties. Hoewel de belangrijkste functie van CJC 1295 bij het maken van creaties de eiwitsynthese stimuleerde, is er ook een toegenomen groei van spierweefsel en vele andere voordelen. CJC 1295 helpt ook bij het herstel van blessures, vermindert lichaamsvet, verhoogt het immuunsysteem en botdichtheid en cellulaire reparatie (huid en organen). Om veel misvattingen op te helderen, laten we de semantiek vanaf het begin uit de weg ruimen. CJC 1295 zonder DAC is geen CJC-1295, maar heeft de verkeerde naam Mod GRF. Wanneer een peptide geen DAC bevat, is het echt geen CJC 1295, maar wordt het gewoonlijk zo genoemd. Hier is een visual van MOD GRF (CJC 1295 no DAC):

Invoering

GHRH's zijn specifiek gekoppeld aan GHRP's om een ​​synergie te creëren tussen de peptiden die de eigen winkels van groeihormoon van het lichaam zullen ontsluiten. Hoewel veel peptiden op zichzelf enigszins werken, is het het meest voordelig om uw GHRH naast een GHRP uit te voeren. Dit is de reden waarom CJC 1295 zeer wenselijk is, en het is een van de meest gebruikte in de bodybuilding-gemeenschap. Op dit moment is gedebatteerd over welke CJC 1295 het beste is om te gebruiken. Hoewel MOD GRF (CJC 1295 geen DAC) gewoonlijk wordt gebruikt met GHRP's om hypofyse GH-pulsen te verhogen, zullen vaker injecties moeten worden toegediend. De CJC 1295 met DAC zal resulteren in een reeks kleinere pulsen; daarom zullen injecties minder vaak voorkomen - vaak twee tot drie keer per week.

 

DAC of geen DAC?

Zoals ik hierboven al zei, betekent dit dat wanneer iemand de term CJC 1295 zonder DAC ziet, dit echt MOD GRF 1-29 is. Dit tetrasubstitueerde peptide is een gemodificeerde versie van het oorspronkelijke GRF 1-29-peptide beter bekend als Semoreline. Vanwege de extreem korte halfwaardetijd van het oorspronkelijke GRF 1-29 waren chemici in staat om het peptide te modificeren om een ​​langere biologische activiteit te bieden die de metabole klaring verminderde. Hoewel modificatie met MOD GRF 1-29 resulteerde in een grotere peptidebinding, zal de gemiddelde gebruiker waarschijnlijk toch twee tot drie keer per dag met een GHRP moeten injecteren om de maximale effectiviteit voor het vrijkomen van endogeen groeihormoon te krijgen. Nu, toen het geneesmiddelaffiniteitscomplex (DAC) aan CJC 1295 werd toegevoegd, was er een nog grotere mogelijkheid om kleinere GH-pulsen te gebruiken (wat ooit als een bloeding werd beschouwd) die, in combinatie met een GHRP, groeihormoonstops zullen activeren om de hele dag en nacht vrij te geven. Toen de DAC-component werd toegevoegd, liet dit toe dat de peptide halfwaardetijd werd verlengd tot ongeveer één week en ook werd voorzien in stabielere bloedspiegels na injectie. Nu we begrijpen hoe belangrijk de DAC-factor is, wordt dit een veel meer haalbare en kosteneffectieve manier om CJC 1295 met DAC samen met een GHRP te gebruiken. De DAC kan, wanneer toegevoegd, binden aan albumine die het lichaam circuleert, en kan letterlijk dagenlang meegaan terwijl het naar receptoren zoekt om aan te binden. Kortom, als u liever kortere pieken van GH-afgifte gebruikt, zal het gebruik van de MOD GRF 1-29 (CJC 1295 zonder DAC) optimaal zijn. Als u echter minder injecties gebruikt en toch uw groeihormoonstores wilt ontketenen, dan zijn 2-3 keer per week injecties CJC 1295 met DAC en uw dagelijkse GHRP-injectie de manier om door te gaan voor het maximaliseren van afgifte van groeihormoon.

 

Dosering en gebruik

De naamgeving heeft je misschien voor een lus gesmeten, maar laat dat je er niet van weerhouden de reden te begrijpen waarom je een van de beste GHRH's zou moeten gebruiken. CJC 1295 is waarschijnlijk de beste en meest gebruikte GHRH samen met uw gekozen GHRP. Zoals alle andere peptiden waar u mee te maken hebt, is het een gevoelig gelyofiliseerd poeder dat uit het licht en op een koele, droge plaats moet worden bewaard. Reconstitutie wordt uitgevoerd met bacteriostatisch water of natriumchloride bedoeld voor injectie. Zoals eerder gezegd, zou de natuurlijke afgifte van groeihormoon na te bootsen zijn door de natuurlijke spikes die je zou bereiken gedurende de dag. MOD GRF 1-29 (CJC 1295 zonder DAC) zou 1-3 keer per dag moeten worden geïnjecteerd in doses van 100mcg-200mcg samen met uw GHRP naar keuze. Nu, de meest kosteneffectieve en naar mijn mening betere manier om CJC 1295 te gebruiken, is om met de CJC 1295 met DAC mee te gaan. Hierdoor kan de bodybuilder of atleet 2 mg CJC 1295 tweemaal daags injecteren met DAC samen met hun dagelijkse injectie van GHRP. Dit zal kleinere maar frequentere groeihormoonpulsen bieden die idealiter een gebruiker dichter bij exogene HGH-doses brengen.

 

Conclusie

Concluderend, CJC 1295 met DAC is een krachtig hormoon dat hormonen vrijgeeft dat effectief kan worden gebruikt met een GHRP om de grootste endogene bodybuilders voor groeihormoonafgifte, die atleten zoeken, te maximaliseren. Hoewel CJC 1295 met DAC misschien een beetje duurder is dan MOD GRF 1-29 (CJC 1295 zonder DAC), is het nog steeds de voorkeurs- en krachtigere GHRH-component in uw peptide-protocol.

Onze populaire peptiden:

Naam Specificatie
MGF 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
PEG MGF 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
CJC-1295 met DAC 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
CJC-1295 zonder DAC 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
PT-141 10 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
MT-1 10 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
MT-2 10 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
GHRP-2 5 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
GHRP-2 10 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
GHRP-6 5 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
GHRP-6 10 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
Ipamorelin 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
Hexarelin 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
Sermorelin 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
oxytocine 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
TB500 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
pentadecapeptide BPC 157 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
HGH 176-191 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
triptoreline 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
tesamorelin 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
Gonadorelin 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
Gonadorelin 10 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
DSIP 2 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
Selank 5 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
ACE 031 1 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
FOLLISTATIN 314 1 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
GDF-8 1 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos
FOLLISTATIN 344 1 mg / injectieflacons, 10 injectieflacons / doos

Contactgegevens
Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd

Contactpersoon: silvia.young

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)