Co. van YuanTongbiotech, Ltd

Wij leveren poeder van hoogste kwaliteits het anabole steroïden, oliën, peptides, SARMs, verdovingsmiddelen, mannelijke verhoging en anderen.

 
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Yuantong Biotechnology Co.,Ltd

Certificaten
China Yuantong Biotechnology Co.,Ltd certificaten
China Yuantong Biotechnology Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
hello vriend dank u want uw reply.the-product zeer goede kwaliteit is en zeer gelukkig met deze aankoop ben, zal ik meer van dit binnenkort kopen.

—— Nico -Australië

Mijn pakket kwam enkel veilig aan aangezien u beloofde, en trenbolone kijkt groot!! hartelijk dank. Ik zal tot meer poeder volgende tijd opdracht geven.

—— Ray -De V.S.

De zeer goede dienst, snel antwoord en altijd waar aan uw zeer prettig woord, koopt ruw poeder in hier, en de kwaliteit is uitstekend!

—— Mat -Spanje

De beste rawsleverancier die ik heb gevonden. Ik verloor veel geld met vroegere leveranciers ik mijn veilig en snelle goederen hier, en ontzagwekkende kwaliteit kan altijd ontvangen

—— Daniel -het UK

Wij blijven doend zaken met u ik verheugen ons op de bouw van een betere sterkere verhouding.

—— Ben

Ik ben online Chatten Nu

Yuantong Biotechnology Co.,Ltd

1 2 3 4
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : GC
Aantal werknemers : 400~500
Jaarlijkse omzet : 100,000,000-500,000,000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 70% - 80%

Co. van YUAN TONG BIOTECH, Ltd is een belangrijke fabrikant en leverancier van farmaceutische die tussenpersonen in China, in Shenzhen, de Provincie van Guangdong wordt een gevestigd. Het integreren onderzoek, productie, proces en verkoop, zijn wij gespecialiseerd in de productie van en het uitvoeren van anabool androgeen steroïden (AAS) ruw poeder, prohormones, menselijke de groeipeptides, SARMs, geslachtsversterker, en andere verwante producten.

Het bedrijf heeft grote fonds en hersenen in R&D-afdeling geïnvesteerd om beste onderzoek naar fijne chemisch te maken, biochemisch, farmaceutisch & ontmoet zijn tussenpersonen de vraag van wereldmarkt.

 

De producten bereiken de geavanceerde norm van binnenlandse markt, de meesten waarvan zelfs de internationale norm bereiken en met de vereisten van FCC, USP, EP en BP met onderzoeksteam op hoog niveau, geavanceerde apparaten en goede wetenschappelijke atmosfeer in overeenstemming zijn die de stabiele en betrouwbare kwaliteit verzekeren. Bovendien, de fabriek heeft een volledige Q.A. & een Q.C.system. Wij bezitten gemachtigde reeksen van het analyseren van instrumenten die hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer hebben om de producten te analyseren en te controleren.

 

In de loop van de jaren YUAN TONG heeft BIOTECH cliënten over de hele wereld door zijn slogan overgehaald „uit te voeren wij geven, dienen wij“. Wij geven voor onze cliënten en wij dienen goed! Wij delen dezelfde visie met onze cliënten en wij bouwen samen een toekomst.

Contactgegevens
Yuantong Biotechnology Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Allen

Tel.: +852 65651250

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)