Co. van YuanTongbiotech, Ltd

Wij leveren poeder van hoogste kwaliteits het anabole steroïden, oliën, peptides, SARMs, verdovingsmiddelen, mannelijke verhoging en anderen.

 
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenInjecteerbare Anabole Steroïden

Deca 250 Injecteerbare Anabole Steroïden 250mg/ml Durabolin van Nandrolone Decanoate

Certificaten
China Yuantong Biotechnology Co.,Ltd certificaten
China Yuantong Biotechnology Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
hello vriend dank u want uw reply.the-product zeer goede kwaliteit is en zeer gelukkig met deze aankoop ben, zal ik meer van dit binnenkort kopen.

—— Nico -Australië

Mijn pakket kwam enkel veilig aan aangezien u beloofde, en trenbolone kijkt groot!! hartelijk dank. Ik zal tot meer poeder volgende tijd opdracht geven.

—— Ray -De V.S.

De zeer goede dienst, snel antwoord en altijd waar aan uw zeer prettig woord, koopt ruw poeder in hier, en de kwaliteit is uitstekend!

—— Mat -Spanje

De beste rawsleverancier die ik heb gevonden. Ik verloor veel geld met vroegere leveranciers ik mijn veilig en snelle goederen hier, en ontzagwekkende kwaliteit kan altijd ontvangen

—— Daniel -het UK

Wij blijven doend zaken met u ik verheugen ons op de bouw van een betere sterkere verhouding.

—— Ben

Ik ben online Chatten Nu

Deca 250 Injecteerbare Anabole Steroïden 250mg/ml Durabolin van Nandrolone Decanoate

large.img.alt
small.img.alt small.img.alt small.img.alt

Grote Afbeelding :  Deca 250 Injecteerbare Anabole Steroïden 250mg/ml Durabolin van Nandrolone Decanoate

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YT
Certificering: ISO9001,Kosher,SGS
Modelnummer: Deca 250,
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100ml
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: de zak van 1 kg fol, 25kg/drum of als uw vereisten
Levertijd: binnen 24 uren na ontving uw betaling van orde
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T
Levering vermogen: 1500 liter/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Andere Naam: Deca 250, deca-Durabolin, Durabolin, Nandrolone Decanoate, Injecteerbare Deca Specificatie:: 250mg/ml
Voorraad: Massa Levering vermogen: 1500 liter/maand
De uitvoer: Bol whatsapp: +852 65651250
Hoog licht:

wettelijke anabole steroïden

,

wettelijke injecteerbare steroïden

De meer details van ons product, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren!
Contactpersoon: Allen
E-mail: allenraws0437@gmail.com
wickr: allenraws0437
whatsapp: +852-65651250

 

 

Deca 250 Injecteerbare Anabole Steroïden 250mg/ml Durabolin van Nandrolone Decanoate

 

 

Wanneer u in het toenemen en het toevoegen geinteresseerd bent dat de veelgevraagde magere massa, Deca Durabolin uw automatische keus zou moeten zijn. Deca of Nandrolone Decanoate aangezien het algemeen gekend is als zijn daar de voorkeur van vele professionele sportmannen en geschiktheidsfanatici. Dit is waarschijnlijk omdat, niet alleen Deca een enorm efficiënte drug is, maar zijn voordelen moeten ook nog worden aangepast. toevoegend, zijn deze anabole steroïden dadelijk beschikbaar voor aankoop van vele online websites in verschillende vormen zoals pillen, capsules, room en gelen.

 

Deca DurabolinDeca Durabolin behoort tot de groep anabole androgene steroïden, die een actieve levensduur van 14-16 dagen hebben en zal hoogstens opspoorbaar voor timespan van 16-18 maanden zijn. Deca Durabolin heeft een molecuulgewicht van 428.65g/mol bij de basis en het heeft de volgende moleculaire formule, C28H4403. Zijn anabole/androgene verhouding van 125:37. Deze steroïden worden ook geadviseerd aan vrouwen die met borstkanker en ook gegeven aan die mannetjes worstelen die aan osteoporose lijden die zich wegens androgen deficiëntie kan voordoen.
 
Deca is geclassificeerd als anabole steroïden 2,16 die, in het behandelen van bepaalde bloedkwalen worden gebruikt als deel van de begeleidende behandeling. Deze steroïden zijn ook regelmatig voorgeschreven door artsen rond de wereld voor het verstrekken van hulp aan HIV positieve patiënten en het gebruik van deze steroïden wordt geassocieerd met het verbeteren van en het versterken van het immuunsysteem. Het wordt ook beheerd voor het ontwikkelen van magere lichaamsvooruitzichten. Deca is één van de andere drugs naast Anavar die op de lever gemakkelijk gaat en is gemakkelijk één van de optimale die prestatiesversterkers daar worden ontworpen om de spiergroei en grootte te ontwikkelen. Deze drug is ook gekend voor het verbeteren van duurzaamheidsniveaus en hulp in het ontwikkelen van spierfuncties die deze drug zeer met de professionele atleten en de bodybuilders populair maakt.

Voordelen van Deca Durabolin

Deca Durabolin heeft vele voordelen voor het menselijke lichaam. Deze omvatten:

 • In het professionele sportengebied, vooral wanneer het over gewichtheffen komt, is deze drug absoluut onschatbaar in het bevorderen van de niveaus van de stikstofopslag en synthese van proteïnen. Dit betekent dat de atleten die Deca gebruiken niet zich over om het even wat moeten ongerust maken wanneer het neer over het bereiken van massieve verbeteringen in termen van totale fysieke sterkte, uithoudingsvermogenniveaus, prestaties en totale spiergrootte komt.
 •  
 • Men heeft bewezen dat het gebruiken van Deca weinig of geen bijwerking in de huid, het hoofd en de voorstanderklier veroorzaakt wat betekent dat Deca-de gebruikers niet om zich bij allen over bijwerkingen zoals haarverlies, vettige huid, vergrote voorstanderklier en acneuitbarsting te hoeven ongerust te maken.
 •  
 • Deca Durabolin is ook uiterst voordelig aan die gebruikers die hun immune functie opvoeren en moeten versterken. Het helpt ook in het verminderen van kwesties men met hun verbindingen kan onder ogen zien.
 •   
 • Ten slotte, heeft Deca Durabolin aangetoond dat het absoluut nul rol in de vermindering van insulinevertrouwelijkheidsniveaus, low-density lipoproteïne en triglyceride heeft.  Het kan de niveaus van HDL-cholesterol als toegevoegd voordeel eigenlijk verminderen.

Dosering

Deca wordt optimaal gebruikt wanneer de steroid cyclus lang is en in de waaier van 8-12 weken duurt. Het wordt gewoonlijk beheerd een of twee keer in een week. 300-600 mg per week wordt beschouwd als een redelijke dosering voor mensen. U kunt uw aangewezen dosering ook berekenen door 2 mg Deca Durabolin voor elk pond van mager lichaamsgewicht te nemen u bezit. De geadviseerde dosering voor vrouwen is geplaatst 50 mg voor een week.

Een populaire Deca-doseringscyclus impliceert het beheer van dianabol-30 mg elke dag van week 1-3 en dan het overschakelen op 40mg per dag van vierde aan 6de week. Dit zou door Sustanon 250mg per week van de 1st week aan de twaalfde, 50mg van Clomid te beheren elke week van de 10de week aan de twaalfde en toen 200 die mg Deca Durabolin tijdens de 1st week moeten worden bijgestaan door een verhoging van 300mg elke week 2 en 3 weken wordt gevolgd, verdere verhoging van 400mg per week 4 tot 5 weken en definitief voor de 6de week een lichtjes verminderde dosering van 300mg per week.

Het stapelen van Deca Durabolin met andere steroïden

Deca kan zowel voor het snijden als het ophopen doeleinden worden beheerd. Wanneer gestapeld met een combinatie van winstrol en halotestin of trenbolone, hebt u een machtige scherpe stapel. Wanneer Deca met dianabol, testosteron of anadrol wordt gebruikt, wordt het als een krachtige stapel beschouwd om het ophopen te bereiken. Omdat er gemelde gevallen van het erectiele beleid van dysfunctie postdeca zijn, adviseert men dat men deze drug met testosteron stapelt.

Neem een blik bij hoe Deca Durabolin zich met andere steroïden terwijl het stapelen gedraagt:

 • Anadrol: Het stapelen van Anadrol en Deca Durabolin is een gemeenschappelijk het stapelen plan tijdens buiten het seizoen. Dit stapelwerk is en vergemakkelijkt in het begin snelle, massieve aanwinsten benieuwd bij het begin terwijl Nadrolone nadacht het langzamere hormoon binnen het systeem opbouwt. Deze combinatie kan ook bij het middelpunt van een andere cyclus worden gebruikt. Dit kan zo potentieel gevaarlijk zijn, slechts zouden de veteranen met aanzienlijke ervaring met cycli op lange termijn dergelijke implementatie moeten overwegen.
 •  
 • Anavar: Anavar is niet de ideale keus om met Deca Durabolin te stapelen. Nochtans, in sommige gematigde cycli die gewoonlijk naar volledige transformatie van het lichaam richten, kan deze combinatie worden overwogen. Dit is geen knipsel of een het ophopen oefening, het is meer zo over de bouw van een uitvoerige lichaamsbouw.
 • Dianabol: Deca Durabolin met Dianabol wordt gecombineerd neigt een zeer populaire het stapelen combinatie te zijn die. Niet alleen is het hoogst populair, maar het is ook vrij efficiënt. Stapelen van deca en Anadrol-is gelijkaardig aan dat van Deca en Dianabol. Het enige verschil die Dianabol gewoonlijk beter getolereerd door de meeste mensen zijn wordt.
 •  
 • Equipoise: Vele steroid gebruikers verkiezen gebruiken Equipoise als basissteroïden bij het begin van hun scherpe cyclus samen met een kleine dosis deca voor zijn versterkende voordelen.
 •  
 • Halotestin: Een combinatie van Deca Durabolin als uiterst kleine versterkende dosis samen met halotestin kan als grote begunstigde aan atletische prestaties dienst doen. Deze persoon zal waarschijnlijk wegens halotestin veel sterker zijn en zijn prestaties zullen op een ander niveau wegens de Deca Durabolin zijn.
 •  
 • Masteron: Er is absoluut geen reden men zou moeten overwegen stapelend Deca met masteron. Deca zou in een scherpe cyclus in kleine dosissen voor zijn versterkende voordelen moeten worden gebruikt, maar wanneer Masteron definitief in deze vergelijking wordt geworpen is het best ophouden gebruikend Deca wegens de behoefte op dit punt te verscherpen.
 •  
 • Primobolan: Primobolan kan zal uiterst goed zijn wanneer gecombineerd met Deca tijdens een het ophopen fase maar over het algemeen grote dosissen vereisen om de gewenste gevolgen te tonen. Vandaar dat wordt deze het vastspijkeren keus beschouwd als slechte aangezien het ook kan vrij duur blijken te zijn. Terwijl snijden die nochtans, Primobolan met kleine versterkende dosissen Deca gebruiken voordelig kan blijken.
 •  
 •  Testosteron: Deca Durabolin wordt gestapeld met testosteron om zich tegen de natuurlijke testosteronafschaffing te verzetten die in het lichaam voorkomen. Deze combinatie is potentieel voordeligst van seizoen het ophopen combinatie u ooit kunt uitvoeren. Stapelen van Deca met testosteron zal waarschijnlijk met alle vormen van testosteron zoals Testosteron Cypionate, Testosteronopschorting, vormen van Sustanon werken 50 of alle andere u misschien kunt denken van.
 •  
 • Trenbolone: Wanneer u Deca en Trenbolone stapelt zullen de resultaten waarschijnlijk uiterst voordelig zijn maar deze combinatie kan aan vele mensen moeilijk schijnen. Zowel zijn Deca als Trenbolone 19 noch samenstellingen en er zijn kansen van hormonale onevenwichtigheid die als u niet zeker bent voorkomen van wat u doet. Slechts zijn de veteraangebruikers op lange termijn van steroïden passend aan dergelijke combinaties en zouden normaal zulk een combinatie slechts in cycli op lange termijn aanwenden. Het is over het algemeen onnodig om deze steroïden samen te gebruiken maar er zijn een paar uitzonderingen. De voordeligste manier van gebruik zou zijn na andere te overlappen.
 •    
 • Winstrol: Deca Durabolin wanneer gestapeld met Anavar is gelijkaardig aan Deca met Winstrol. Deca samen met Winstrol is een populaire combinatie voor atleten enkel zoals Deca en Halotestin. Deca en Winstrol zijn daar één van de populairste stapels in de wereld wegens het die uiterst mild en veilig dan veel andere stapels zijn.

 

 

Deca 250 Injecteerbare Anabole Steroïden 250mg/ml Durabolin van Nandrolone Decanoate 1

Deca 250 Injecteerbare Anabole Steroïden 250mg/ml Durabolin van Nandrolone Decanoate 2

 

 

Oplossingen van de mengsel Steroid Injectie

Productnaam

Specificatie

Supertest 450

 

450mg/ml

Anomass 400

400mg/ml

Rippex 225

225mg/ml

Tritren 180

   

180mg/ml

Tritest 300

 

300mg/ml

Trideca 300

 

300mg/ml

Testmengsel 450

450mg/ml

Testmengsel 500

   

500mg/ml

Nandrotest 225

225mg/ml

Massa 500

500mg/ml

Besnoeiingsdepot 400

400mg/ml

Trentest 225

 

225mg/ml

Depot 450 van de Nandrotest

 

450mg/ml

Equitest 450

450mg/ml

Scheur Besnoeiing 175

175mg/ml

Depot 450 van de Trentest

450mg/ml

TMT-Mengsel 375

375mg/ml

TM Mengsel 500

500mg/ml

Wij zijn zeer blij om nieuwe recept en dosering voor u te proberen als u interessant bent.

 

 

 

Contactgegevens
Yuantong Biotechnology Co.,Ltd

Contactpersoon: sinopeptides

Tel.: +8613554447383

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)